荃灣二手上車邊度好(16)

964 回覆
4 Like 11 Dislike
則靚 廳大房大
交通還可以啦 唔算差
主要係用家盤 想搵盤都唔多選擇
同佢同價其實係工廈個幾寶,其實唔見得好過佢幾多
同價錢無橋 生活起居都好唔方便
不過你唔介意拎遮又一抽二袋 咁緊係無所謂
我個人嚟講有姐
工廈個幾寶咪又係咁 , 講方便講周邊仲衰過名逸啦
再要方便d 已經係荃西 已經係另一個價位,一係mtr 個邊,但又舊好多 , 講到尾要方便又平一係你唔怕舊,一係你搵多2球去荃西 , 7球幾2房唔上唔落咪就係咁
三寶兩房6字頭 同埋岀口駁天橋 你識唔識架
講週邊一落樓有茶記有順豐 七仔都有兩間仲有惠康喎
樂悠居有橋但係我完全唔覺得方便
商場又差, 嗰啲食肆根本就唔會食
一落樓下工廠真係烏煙瘴氣, 正常唔係住嗰頭根本行都唔會行入去
7球左右正路一定係明日車
請問隔離有個商場, 有返啲正常餐廳
去西鐵站就兩邊都唔近, 冇分別
其實本身唔係想話名逸好好,但三寶好得人幾多
拎茶記,超市呢d 講,會夠人地名逸個邊多??
人地下面成間aeon,對面百佳 周圍食店,馬會所有民生野都齊哂,小巴,巴士線齊 食哂舊區既民生周邊。
講多次 唔係想話名逸有幾好,但三寶成日吹到自己好似好方便咁咪玩啦咪又係乜都行一餐
有7仔有茶記有超市就叫有配套?
咁荃灣中心都有啦,仲大你一間麥當勞/日本城㖭
翡翠廣場之前見有放盤
個位置其實唔差
我唔係話三寶好 係佢問名逸點評價
我咪答佢仲衰過三寶
有乜問題
遇害c單位全黑廁冇對流喎清

不過荃灣唔計樓齡黎講遇害/VC真係吊打
如果真係要揀 我會揀明日居
樓下係aeon真係方便好多
交通同三寶一樣都係差
預左要搭巴士
如果我住樂悠,其實我係唔會想行15分鐘去西站
叫做乜都有啲 但又乜都唔係算好
不過呢個樓齡計個外觀設計同內窿算唔錯
點會買c c垃圾黎
以隻則嚟講點都好過三寶嘅

利 盡量唔考慮黑廁
唔會啦, 你15分鐘都係到個站, 仲未到月台
唔OK
點會 雀悅庭師兄聲稱10分鐘去到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞