blackpink係咪真係咁紅

451 回覆
408 Like 140 Dislike
佢話大撚把
我等緊
呢啲大牌子每條line每季每個地區都換幾個代言人
上得都紅咁平時見到d poster你噏得出啲人名咩
Collar 未出道都拍緊廣告喇
有時fans j下d fashion相就好咁好打咁多飛機
下 唔好喇
Blink又話唔好捧一踩一
俾個氹人踩好似唔係幾好喎
Jisoo global ambassador 都係垃圾
上到super bowl都無用
而家00後有幾多識50 cent eminem
單計舞蹈既影響力,snsd贏,我覺得,有大腿舞

bp冇一隻舞特別記到,但講多人識就必定BP啦,邊樣好d就人人答案唔同
邊個肥呀叔dr dre
倒吊個白背心又jm9
新一代牙笠
人地全球喎
PR手法同Viutv 炒作Mirror 一樣
不斷搵人話佢紅,就會引咗一堆羊群
有知名度,叫做識
紅唔紅唔知,但rose唱歌都幾作狀聽佢cover dont look back in anger,句句chok到恆
重有
BA DA BING BA DA BOOM BOOM BOOM

點譯
Dior二三線牌子,Blackpink二線團,佢點識

東南亞天團
買view架
唔好衝出嚟柒啦dior 契女都唔識
牙v條女個廣告牌放喺ny嫁喎
美國呢個地區夠唔夠料?
Snsd 唔撚係bp 嗰皮
係有水份 但都真係紅
個market主要唔係韓國
唔洗認真討論啦
根本要反嘅講乜都得
拎啲咩數據出嚟
全部都答你係買嘅刷嘅
同你講佢地好多人都識
你就答有冇邊個邊個咁多人識
自己問心啦 全世界周圍都有人討論咪叫紅囉
你上twitter討論mirror 睇下有幾多外國人討論
https://twitter.com/koreansales_twt/status/1561656223430230017?s=21&t=QwrJMu1W5-ycBeN815Biqg
我都想知首歌唔啱韓國人口味先俾new jeans 同ive 過 blackpink 可以人帶歌將呢首俾人話難聽冇新意嘅pink venom帶到上日榜第二仲想點
識嘅計
唔識嘅唔計

雖則呢四條女係整容西 但話佢地唔紅真係點都講唔過去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞