blackpink係咪真係咁紅

451 回覆
408 Like 140 Dislike
但嗰隊asspa賣百6萬
間公司本身真係要每年蝕住錢煲大佢地 都幾撚識玩商業遊戲 抵佢地博贏 呢幾條女音樂造詣同樣都唔標青 其實求撚奇搵咩人入團都紅 呢4條女條命生得好背景好比間公司揀選左 好似娛台近排又吹奏4條韓妹又係超樣衰不過又好紅
最好笑係吹到4隻都千金小姐,講邊個邊個老母幾有錢係邊間公司股東但永遠冇證據
比佢食到韓國人個虛榮心紅到係YG本事
睇yt咪知
已經變咗1 dollar
咪咀都叫理解,即係咩「獻醜不如藏拙」、「而家都唔係聽唱歌,着重仲翻成個表演」、「無謂比觀眾聽到啲唔好嘅嘢」、「睇表演本身」、「又唔係歌手」

Okok,係算好理由啦

但貴為fan cam 發起國,咩練習生文化對表演好認真, 竟然而加只要未到自己唱就唔交戲係咩玩法?
vogue未上過?? 封面多到砸死你都得啦
出完呢隻新碟,地位真係危危乎
隻鯰未紅已經hea跳
真天團

好撚心啦 唔係上網打隻字搵都唔撚識呀 有邏輯既諗都諗到啦無背景會捧呢幾條友 係咪真係靚撚到一見傾心咁你估係以前80年代啲女星真係靚到喺條街比星探發掘咁呀
雖然我覺得blackpink 都算世界級女團
但佢個YouTube view數的確好鬼下

你仲好笑,咩都聽人講,自己又唔fc下
我以為識得呢團既人都知佢地背景係有錢 點知佢地會唔知 上網打兩隻字咩撚都出曬啦呢團咁撚多人識
開唔到紅館紅極有限
4隻入面我只肯定鯰肯定有背景,其他應該ok有錢only

不過當初bp劈頭個勢就係起個團,淨係捧鯰咁架啦其餘三隻一開頭俾人笑係dancer添
Lisa 真係dancer
睇呢間公司啲作風都知以搞音樂為名 實際搞關係為實架啦 你睇下淨係個勝利識識埋埋幾撚多人 而間公司又憑乜嘢喺呢隊bp未實紅前就搵到咁多名牌比佢地
幫鯰首bitch那能solo做伴舞
初初未到好紅但YG包裝得好勁 努力虛捧谷上去
最後係外國愈黎愈多人識就真係紅左
個人覺得佢地實力根本跟唔上紅嘅程度
不過是但啦講到尾都係市場需求
有人鐘意就得
好難聽 好難聽 好難聽
Autotune先好尐

冇興趣對mirror,每次有人講都會對果個人既印象扣分,鐘意呢d蛋散
Lisa老師
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞