blackpink係咪真係咁紅

451 回覆
408 Like 140 Dislike
龍哥得啲損友 佢自己都搵唔到呢啲資源
你個撚頭都幾好笑 次次mirror出黎就做護主狗
講kpop就幫中國人含出黎咬
唔知下個鏡狗post又見唔見到你個柒頭出黎咬人呢
係香港collar紅啲
幾鍾意blackpink 但mtv擺到明咪嘴
你條撚頭重好笑 次次mirror 出黎但係個po都完撚全唔關mirror事 唔知係咩人帶mirror出黎呢吓 呢個po係bp喎

Dior CEO jokes 'If YG fires her, I'll take her' after running into BLACKPINK's Jisoo and staff at Paris Fashion Week

October 3, 2021

你勁柒
龍哥第一個亞洲人兼男性做chanel全球大使,搭晒條路比佢地,仲要比條臭4帽埋
Mirror 係咪真係咁紅?
次次睇親啲介紹就話香港第一男團,本地爆紅,仲話要衝出亞洲
但佢地啲live 唱歌又走晒音又唔見上billboard
究竟係點紅法?
做廣告從業員代言藍店水到啲粉絲買嘢就叫紅?
佢地嘅代言有係亞洲有出廣告?定只係香港限定?
求指教

Blackpink 冇上過Billboard
定係樓豬睇唔到所以唔計
唔通Mirror同Collar咩
佢地見紅就有
同鏡藍viu一樣
不過人地black pink係有實力
12隻垃圾都未上
第13個入過ICU
呢個真
好明顯成個世界樂壇已經變哂質大眾明顯想要視覺 > 聽覺
真正賣歌賣音樂的已經因為唔紅收哂皮
唔計英文歌手, 計外語既話, 佢地堅係算爆紅, 唔知樓主想點計
樓主話買 ga
之前韓國討論有post講過 打卡係有錢收
通常有2-3萬港幣咁 袋就送埋比你
香港就唔知
乜嘢品牌摯友啊 係全球大使啊
現代娛樂 mj後都唔會係單一只唱歌
視覺都係表演一種
係一種唱跳綜合娛樂黎
但都係舞台表演既一部份
廣告代言 呢part唔算係表演吧
對於公司黎講 idol命短 無可能跳到30歲
一紅就要搵其他搵錢既方法 去support 表演
副業令本業質素下降 對公司當然係最好方向

但作為觀眾都要分到下 自己享受緊係佢既表演定係 睇佢地既廣告
盲從 最後都係會傾去搵到錢既一邊
mirror咁 fan 見到咩代言就無理性咁買
佢地咪愈做愈多廣告 因為cash out到
表演搵唔到幾多
觀眾既錢就係 佢地既收入
觀眾先係選擇既一方

廣告代言>表演
但愈黎愈紅 先係最大問題
樓主:比啲實質數據我,證明佢地爆紅,𣎴過你哋比得出都係買返黎,所以得出結論根本唔紅
東南亞群體入面好多人鍾意
不過而家歐洲北美都好多東南亞人
佢地追blackpink自然身邊啲白人都會識
東南亞第一女團
Dior CEO直頭想簽Jisoo,好鍾意佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞