blackpink係咪真係咁紅

451 回覆
408 Like 140 Dislike
世界第一女團係T字頭個隊..
有咩問題?唔開 cheat 點拎第一?
排名愈高愈有機會溝水

邏輯調鳩轉晒
可唔可以叫Viu幫Mirror買
啲國際名牌都會搵佢哋做全球代言人
歐美頒獎禮會生個奬俾佢哋咪代表紅唔紅
周杰倫咪一樣幾年出一次歌
無拍劇少拍電影年年都收第一啦
廢就廢啦咁多籍口
係咪歐美都紅先可以叫紅
咁真係好難比較
所以佢哋係全球代言人定係品牌挚友?搭單問埋元英個miumiu又係咩嚟
人地啲subs有其他數據backup到
包括MV views,Spotify同Twitter流量
新碟破百萬喎
世界第一女團係collar 咪玩啦
少時係亞洲最紅個陣我覺得紅過BP以家好多
不過BP可以打到去歐洲美洲
少時就做唔到
On9 咁樣只會顯得你地好無知
啲仆街只係識講造馬,水份
我靜係知之前d comeback好好聽
今次就whoa whoa whoa ah ah ah
On9 一定你無知啲 你識一個外國娛樂明星會好威?一個正常人會唔會去關注啲明星
相反地mirror collar呢啲喺香港已經唔止一般娛樂 係全港好多市民茶餘飯後既話題
全球品牌大使
好似係最大了
係呀,全世界所有野排名頭十都係水份,根本冇一個紅
佢地要做埋宇宙大使先夠紅
人地話每季每個地區都換幾個代言人
係呀 其實都幾威 正常人唔會留意 你個思想可以有幾狹窄? ?你又知我唔識mirror collar? 以家我就一定知你唔識bp 仲咁嘴gel gel大大聲話畀人知自己無知 尸兄叫你幫佢含添啊揸住塊中國旗幫人含啦正常人
啲人真係好鍾意攞韓團嚟比mirror collar
心諗追得貼少少韓團嘅都知道佢地真係越搞越hea
都唔知平時係咪用晒啲練歌時間去練咪嘴
咁同dancer有咩分別
不過值得一提係接觸過itzy 韓團嚟講又真係幾好
少時filter真係特別勁
Solo又咪演唱會又咪
又幾有認受性

係囉 唔知邊個幫中國人含呢 收收皮先啦 然後你聽日返工大大聲同人講我興趣係追韓星
依團不嬲水份多

依家已經無人記得bp當年俾人爆yt片買view、買榜、搶人個獎、周圍送演唱會門票

不過肯放咁多錢煲大抵佢紅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞