blackpink係咪真係咁紅

451 回覆
408 Like 140 Dislike
feel到佢無力感好重
標題問係咪咁紅
條撚樣都唔知答m9
點解你死都唔自己fc下 得啦 佢地4個屋企人係乞衣得未
FC下?你上網打幾隻字睇d大字報當fc左?

另外3條女有錢還有錢,但連富豪都稱唔上,係韓國娛樂圈家族如果真係有權有勢一般都係行演員條路,唔會比d仔女做最低等既idol,財閥更加唔洗講唔會比子女拋頭露面

話Jennie去紐西蘭留學,但紐西蘭留學好平,家庭條件好都首選美國英國然後加拿大澳洲先到紐西蘭等地方,重要佢中學都未畢業

Rose間學校係公立學校,佢又係未畢業。留過學都知公立私立既分別。如果Rose家族係傳聞中d咩律政界大佬係一定絕對唔會比仔女去公立學校,對佢家姐既期待都唔止係讀ANU
你自己po個幾張所謂娘 你認真望下佢地著咩牌子 啲衫唔識對鞋都識掛 唔係cheap野離
Ok
咁姐係紅定唔紅?
鄧你辛苦mon住個post
有牌子就唔娘財閥氣質係將垃圾放上身都變好貴既感覺
你繼續睇d由盲人吹完出黎當真既所謂報導然後覺得自己FC左啦大家講唔埋唔想再推po
不停搵嘢入
你不如自己開嗰po屌啦
好撚肉酸
真係盲人幾頁前已經話左紅
我既討論焦點一向唔係紅唔紅
你唔好咁痴線啦 真係鍾意唱歌跳舞唔做得歌手咩 法律要求要做演員?咁同你地講話有明星醜聞就一定一定係遮蓋政治醜聞有咩分別
咁你含撚啦
人地標題問緊咩呀屌你老母
咁撚辛苦搵位入
自己開po屌啦臭酸狗
Mon po似係你多d,我就收到通知先睇人覆咩既
我老婆比人話唔係財閥我好嬲
屈人係fans你就叻
識打唔會令人認同你覺得你講嘢好撚叻㗎柒頭
屌埋前面拉IU Aespa講果d肉酸狗啦人地topic問緊咩呀
前面邊d人講咩關我撚事
你條臭狗係咁伸嗰狗頭出嚟吠預咗俾人屌老母啦67
去埋BP圍爐區傾BP都唔係fans幾時學到同鏡粉一樣
我講咩又關你撚事?比你係連登屌下我好痛wor

現代重有人講咩貴族特色 咩野係有貴既感覺 財閥氣質又係咩黎?你本人定義?洗唔洗大大個名牌名撻上身 好似啲大陸人咁
咁何家啲人又著得好貴族咩 咪又係一件個樣無咩特別既衫 差別在人地件衫係名牌姐
屌你老味用埋依d細蚊仔都唔撚用嘅招式
扮可憐串人
真心你男定女
女人就算,鄧你另一半慘
男人真係柒撚到無倫
貴族係盲人因為Jisoo係慶州金氏就話佢係皇族後裔現代貴族,全韓國2000年有170萬個皇族後裔
唔關我事呀
但真係好撚柒咁解
仲有想問d表情可唔可以唔好段段有
你幾歲,12定15?
定你覺得我比你屌要好似你見到我反BP咁嬲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞