blackpink係咪真係咁紅

451 回覆
408 Like 140 Dislike
咁係你可以再分享啲數據
支持blackpink全球爆紅嘅講法
我真係唔識
Billboard, 獎項呢啲冇得呃嘛
冇咩嘅
增長下知識
費事outdated
本來冇留意kpop
廣告從業員就咪講啦
On99
我話collar
有數據你又話有水份
又唔回應我問題
你真係唔識定盲反你心知肚明
笑撚死
Jennie 好正
提出質疑叫盲反?
笑撚死
Spotify都算多人聽
呢排又上埋VMA
你藍絲呀?有賽力、真係全球爆紅怕咩人質疑?
呢隊野出晒名d東南亞fans包網吧刷views
出碟出多幾個version咪賣到囉

去到歐美連arena演唱會都賣唔晒飛
東南亞第一女團都算係嘅

D dumb blonde講親就搬IG followers/views
屌 唔駛做marketing都知點買
唯一買唔到係買真人去演唱會
好撚好笑呀
跌撚哂d腸出黎未?
Youtube ig 又話有水份
Billboard上幾次又話無
Talk show上哂 james corden jimmy fallon ellen
Coachella 又被invited
Vma又表現埋
國際品牌 一人起碼一個
你其實想要咩答案?
係咪collar紅過bp你就收手?
總之spotify i tune youtube ig 全部有stats嘅就係買
完po吧啦
屈人blue c 你咪叻囉柒頭
水份水到做埋全球最多subs歌手?
香港天團又水唔水到?
咁要定義咩係 爆紅先
如果 爆紅既標準係
Travis scott harry style billie eilish
呢d coachella headliners
成日上talk show 搞tour 大場 都場場爆晒

bp又真係唔係爆紅
樓主定義啦
前牌去咩頒獎典禮 Taylor Swift都識唱佢哋d歌
咁依個係performance問題
唔關事wor
收下把口啦
70mil subs, 先得280k
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞