blackpink係咪真係咁紅

451 回覆
408 Like 140 Dislike
外國show,雖然入arena係遠,但各方面都好過紅館

如果red hot chilli pepper唔係arena攪黎紅館開,件事會好唔完美因外國show我唔係睇機關同四面台,我係想企位入去un住聽
個個背景都話據聞4條女初出道唔係玩千金小姐風格,唔知幾時開始就吹到個個本身已經係貴族,有錢人同貴族分別識唔識分?連最窮既Jisoo都吹到係皇族後裔你check下韓國有幾多成慶州金氏先
你識佢地真人定點?你咪又係聽人講有證據未呀?吹到係財閥又軍方有錢同財閥好大分別囉
全韓國n咁多成人係慶州金氏都冇人一個好似班盲人噉唔知醜話係現代貴族皇族後人
巴打咁認真
其實我諗大家都知大嘅海外團隊一定係開Arena
唔會開紅館嘅
Arena先啱佢哋set-up 同埋近機場方便運輸

財閥貴族千金既形象咪又係YG打造出黎以前自己著衫娘到唔識形容
未見過一個貴族係唔識襯衫到一個地步你覺得娘
冇話佢地唔係有錢,不過唔好吹到財閥千金好wo
Jennie做左7年練習生,吹到佢最有錢都做噉耐先出道,又體驗生活
最窮既jisoo 請解釋你窮既定義係咩? 窮成點
咁其他3個背景呢? 其實唔一定要去到誠哥三星老闆先係有錢人既 你本身係喺你工作既界別做到好成功已經可以上到上流社會啦
其他隊友唔討論
淨計DAY唔會輸JISOO好多
唔信既出錢俾DAY去韓國化個女團妝就知
做咩撚 首先我覺得佢地呢身打扮無咩野播 有錢人同貴族就要識襯衫?洗唔撚洗戴住個皇冠先係貴族佢地身上著緊既衫幾多錢你又知唔知?
4個入面最窮囉,中產,家姐做空姐,你貼果條link咪又係吹到皇族
再重申冇話佢地唔係有錢人,而係冇班盲人吹到噉大又財閥又軍方
財閥放個女落去做7年練習生訓會比野咬既爛床,而家紅左造到個形象出黎之後班盲人又話本身都身嬌肉貴唔訓爛床
知道。全韓國所有慶州金氏都係皇族
屌 你唔係咁都睇唔出佢假膠下嘛
25?
總之就好有錢既人囉 洗撚理咩軍方財閥咩
屌你唔講其他個3個
財閥軍方做7年唔訓爛床咪其他3個囉之前d po班盲人吹到噉大架嗎
人地話佢世一女團,你話唔係
咁你咪數一個紅過佢既出黎比大家評下囉咁簡單
化到變IU珉周?
反得好落力 辛苦你
YG逼 無計 佢本身把聲都唔係咁
可能想學Bom 掛 我估
YouTube有人講解過 Lisa幫左Celine好多
營業額爆升 同埋多左好多年輕人市場
班盲人吹得噉大我咪辛苦d反下囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞