Top Gun Maverick 壯志凌雲:獨行俠劇透討論區 (12)

717 回覆
9 Like 5 Dislike
當年無人譯做獨行俠
TG1啲空戰場面係戲院睇都幾精彩,不過最正都係take my breath away
後生嘅靚佬湯
Juicy
趁yen平快d買
今日去海運睇, 有啲細聲, 早排先睇過其他電影又冇呢個問題.
4個幾鐘,有啲累
你坐邊行啊?
D BOX 啲位
哎呀頂 原來得幾行係D Box btw會唔會好後?
D Box 係得幾行, 我都係錯有錯著買咗DBOX.
唔會好後, DBox 既位應該係最好嗰堆.
可能係片源問題, TG 1時已經覺得唔夠大聲, 之後TG2 做之前, 有條atmos demo, 聲係好夠. 但TG2 都係有啲細聲.
仲有DBOX我覺得有輕微delay, 之前有人講其他戲院都有呢個問題.
我同你同場兼且都係DBox位
完全認同聲音偏細,尤其TG1
同埋個DBox位只係爆炸位嘅效果好,但飛行效果唔得兼delay,同埋dogfight football都震,真係唔知佢震乜9,呢方面4DX體驗好好多
三個月前事頭婆登基白金禧紀念
【MCL會員尊享:《壯志凌雲:獨行俠》「破億紀念狀」乙張】
由2022年9月9日至9月22日期間,MCL會員可於MCL手機應用程式或網站以300個MCL Tokens換領《壯志凌雲:獨行俠》「破億紀念狀」乙張 (數量150張)!數量有限,先到先得,換完即止。成功換領禮品之會員須於2022年9月9日至9月22日期間 (11am-9pm)到Festival Grand領取禮品。
#MCLMAX #MCLCinemas #TopGun
=========================================
條款及細則
- 於MCL手機應用程式或網站以300個MCL Tokens換領《壯志凌雲:獨行俠》「破億紀念狀」乙張(數量150張)
- 網上換領日期:2022年9月9日至9月22日
- 成功換領禮品之會員須於2022年9月9日至9月22日期間 (11am-9pm)到Festival Grand領取禮品
- 禮品數量有限,每個會籍最多可換領乙份,先到先得,換完即止
- 如以同一會籍於網上換領精品多於一次,該會員亦只可以領取禮品一份,而已扣除之MCL Tokens將不獲發還
-圖片只供參考

- MCL保留修改活動詳情、暫停或終止此活動之權利
- 如就本條款及細則及活動詳情有任何爭議,MCL保留最終解釋及決定權
佢係有個座,定係得張紙?
軟膠嚟另外貼個有no. 嘅牌落去。
Thxxx 換咗
有冇人換咗實物了
應該無機會追上鐵達尼
集氣
MCL鑽石山永不錄用
歡迎勇者見個場少人睇TG+TGM去挑戰下
後生既冰佬仲型過湯老師
事頭婆笑得幾開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞