Top Gun Maverick 壯志凌雲:獨行俠劇透討論區 (12)

717 回覆
9 Like 5 Dislike

要去到頭十至少要1.5B

仲要係最高既第二集票房

Cls
右邊應該係佢用開既編劇 Christopher McQuarrie

Jerry Maguire 個細路叫Jonathan Lipnicki
而家個樣係咁
以而家既走勢, 好有難度
係呀 係假架
不過呢條twitter tc 係有覆到
啱啱係德福mcl有人想買top gun,但冇曬場

K-11 imax 開返啦,仲要每日兩場
除咗之後兩日星影匯,好似打後都係得返K-11
係咪想原汁原味以前譯法 所以獨行俠用馬華力?
據說86年戲院播同埋tvb 都唔係叫馬華力架 ,係叫狂牛
馬華力係 cd/dvd 版本
後來出過4k 版本有變番做獨行俠
琴晚試咗K11 Art House ,音量適中,啲聲好過海運好多,海運真係垃圾嚟

呢套戲變咗試場片,睇得多,就試到邊啲場得邊啲唔得,仲可以試埋坐邊個位效果最好最適合自己
小道消息有人透過碟鋪問洲立話香港珍藏版係呢SET, 之前D野未FIRM開訂8XX, 之後加到近千二都未有Packing, 最近見到呢set 送D一樣先估係佢
Amazon 4k+bluray普通鐵盒二百零係衰無中文字幕
請問最後上映日期係咪去到呢個星期日,定係下星期一仲有
聽日終於到我睇1+2啦
真係解鎖左人生wishlist 其中一項黎
中場休息幾耐
可以係大銀幕睇86 top gun 真係無憾
就算以前睇過幾多次都好,真係差好遠,而且會留意多好多野 面部表情 埸景等等

仲有 呢到好夠聲 隻you lost that lovin feeling 大聲到嚇親

同埋86 mav 真係好juicy

唔知點解都係得老野入場睇
可能後生要番工
香港20分鐘, D老野會唔會唔夠時間排廁所?
10分鐘真係勁炆水囉
有啲再買爆谷入場都已經開左場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞