Top Gun Maverick 壯志凌雲:獨行俠劇透討論區 (12)

717 回覆
9 Like 5 Dislike
唔該晒
衫長過唔過28寸?
睇返圖
袖長(由膊頭計起)得24吋
我意思係領到衫腳 (body length),

原來slow ride 係Edgar wright 推薦
咁講個vibe 真係幾似
如果mi 出Benji 外傳,我會想係Edgar 導

At the request of co-screenwriter/producer Christopher McQuarrie, Wright tapped into his knack for selecting memorable needle drops, recommending Foghat’s “Slow Ride” for the first-act bar sequence.

“My dream text to get was Chris McQuarrie saying, ‘Hey, we need a new song for the bar scene in Top Gun: Maverick. What can you think of that’s like …?’ And it was like, ‘Oh, give me 45 minutes!’ I think I still have that playlist on Spotify; it was ‘Maverick Bar,’” Wright says.

https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-features/edgar-wright-talks-making-movies-bbc-maestro-1235234068/
Best action trailer
我等左呢套戲上既3年間 睇佢trailer 既時數仲長過套電影本身

Sorry, ching 睇錯
唔該晒, 終於知道個實際尺寸
咁XL啱唔啱你?
XL 衫長, 袖長應該OK, 胸就真係唔知係佢本身design 係咁闊定係太大, 我43-44寸胸,官方chart就話係XL,但佢個find my fit 就suggest L, 不過又話L 既胸會slightly tight , XL 就loose, 我估應該同你一椒差唔多, 驚 L會太貼太緊,XL可能安全啲
官方話衫長, 袖長每個size 其實只係差半吋, 係胸最大分別差3寸
你著咗格肋底會唔會好闊?
btw, 我見某幾個代購(唔係香港)個版型有啲怪, 唔知係唔係A貨
啱啱再試吓,
著件薄長袖衫打底,格肋底無話好多位剩,唔闊
呢件係短褸,所有空間好似有少無多,好彩我無跟官網chart買size L, 一定要換
你send 條代購嚟睇吓
所以我唔係好明, 係唔係件衫既deisgn 問題, 件衫52- 54寸胸, 但我估你應該冇咁大胸呱
要搵搵, 之前係無意中睇到, 冇save 低
追極都冇反應?
未追 見佢之前有出過一lot
你都有訂?

嘉禾真係TGM大好友,IMAX仲不斷加多咗場

Maverick 繼續refuse to land 繼續打不死
Not today
早幾日問咗,佢地話之前只係返過啲細size,大size既未返,冇update
唔知係唔係官網直接訂會快啲
線上睇係咪得nowe同apple tv先有得睇?
希望你十二月內收到啦,到時香港天氣應該啱著
希望
Google TV有,HD Version
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞