Top Gun Maverick 壯志凌雲:獨行俠劇透討論區 (12)

717 回覆
9 Like 5 Dislike

呢套 壯志凌雲:獨行俠 絕對係我睇過嘅電影,其中一套擁有最完整嘅故事!
好好睇! 少少悶場都無,節奏亦都恰到好處,
愛情線雖然少咗,但都仍然有,少少點娺返都一定要有。
湯告魯斯 真係好有型! 同時都有演技!
佢揸戰機、揸電單車個陣,邊有得輸?
如果繼續有好劇本嘅話,希望仲會有續集!

PS. 唔知呢套電影有無攞過咩獎?
無論你個劇本定係男主角 湯告魯斯 ,真係值得有獎攞!
巴打識貨 有機會真係去戲院睇
想睇愛情線既 第一集會飽滿啲,畫面都靚啲

套野主要都係拎啲商業獎,奧斯卡真係提名個下就預左陪跑,叫做拎左sound

湯佬唔會用呢啲vibe 既戲提名男主啦,佢幾次有份角逐奧斯卡既角都係好Oscar’s oriented 既戲

You can be my wingman anytime
咪同一開始知嘅差唔多
Netflix有得睇
正係睇個開頭就知道如果入戲院睇一定好撚正
要睇4D
日本仲上緊 其實
嘩日本到依家都仲上緊WTF,如果香港重映多次就正啦

差Dolby Cinema就刷齊晒唔同版本既影院,過咗兩年真係好想再入場睇
啱啱睇完,好撚好睇,一路話永遠唔好去挑戰第五代,但自己走去一挑二
前排都幾多國家重映過 imax
由其擺工個排
唔知呢套有無機
今年都冇乜戲好上應該都好大機會,好似老蘭啲戲咁都重映過唔知幾多次了
呢啲要去Mcl 個page 發聲佢地先會注意到
有機會記得去睇戲院睇
話唔埋會重映架
好多場景既imax 都好好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞