Top Gun Maverick 壯志凌雲:獨行俠劇透討論區 (12)

717 回覆
9 Like 5 Dislike
當然啦,香港市場咁細,無可能一套電影會係兩個發行做代理啦
其實好好睇
係既 我最近都其實翻睇完
已訂鐵盒
訂左邊款
鐵盒A
過左百三億 我覺得有機

Maverick真係打不死,到宜家仲有IMAX版睇

you won't retire, and despite your best efforts, you refuse to die

真係You’re where you belong
獅子王好普通 利申:睇imax都冇feel
我都係Amazon 訂咗$40 usd
我都著咗cockpit USA 件褸出街
利申:外國
佢係仲要已經出哂線上版 開心版 都仲人去睇
19周都仲破到百萬票房

Maverick 係屬於大銀幕的
經香港舖訂, 影都冇,已經3-4個月
宜家香港天氣仲熱,你收到果陣,可能啱天氣可以著
咁諗會好啲

香港鋪訂一件連運費大約幾錢?
我件港幣4k
3千9左右
遲少少收唔緊要, 最怕係唔知係唔係遲少少, 唔會冬天過埋都未有呱
巴打你件係咩碼? 我見啲人講既size 個個尺寸都唔同, 有啲話偏細, 有啲話手袖好長, 有啲圖既尺寸同官方講既尺寸又好大出入
我買XL, 跟官網尺寸我係L 同XL 之間。
我就覺得Size L會太貼太緊,所以安全啲買XL, 最多咪袖鬆啲,但實際好啱身,袖長度丶褸長度亦啱啱好呀

我身高190cm
巴打你幾吋胸, 幾高?
可唔可以度下件衫既胸(左格肋底去右格肋底), 衫長, 膊頭同袖幾長?
之前有巴打話胸件衫XL係39吋, 但官方話係54吋, 搞到我r 晒頭.
我見有個人同我差唔多高著L, 都已經好大件, 唔知我會唔會買錯
sorry, 手快快覆咗先, 原來已經度咗,
你見圖(左格肋底去右格肋底),都26吋,再x2都52吋接近官網所講54吋
阿凡達重制上到10月12
到時會唔會再多返D IMAX場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞