Top Gun Maverick 壯志凌雲:獨行俠劇透討論區 (12)

717 回覆
9 Like 5 Dislike
(偷POST 76圖片)

CD倉仲有現貨(唔知有幾多)
舖/ 代理食水好深....美森而家9百幾, 舖租+poster 要俾多700+
香港有個SHBD既網購影碟網,開訂當時好似代價$11xx
特價

終於ship緊過嚟,期待
官網自己出左周邊店
大家可以自己𥄫𥄫
有冇人去OneRepublic演唱會
加入戰團
想!聽日citi優先買飛!
啱啱睇完screen x, 感覺麻麻
點解?
首先音響唔係好夠,然後畫面夾硬分三格搞到成日cut左個人頭 同埋左右兩邊畫質唔得,矇矇地
係咪有screen x支持者係咁負皮我

估唔到今日就送到,早咗一星期到
想問吓件CWU 36P係咪真係只可以乾洗 見佢只係尼龍
我未試, 之前問過官方唔覆, 呢道啲巴打就話冇拎去乾洗都係就咁洗
另外, 我有件軍版cwu36-p, 個tag都講係要乾洗. 聽人講因為真係用耐火料, 會洗咗啲塗層. 不過我又見啲西人都係就咁機洗又冇事(表面上).

cockpit呢件只係尼龍, 我都唔明點解要乾洗, 可能面料做咗啲處理, 比較過佢同houston嗰件, cockpit 呢件係滑身令身啲, 質地好啲柔軟啲.
我有一刻懷疑過佢係咪想盡量跟足軍版先話淨係可以乾洗
不過件衫着落真係好soft 好舒服
我都係咁懷疑
不過如果成日著, 真係冇可能成日乾洗, 最驚係好似有位巴打話有啲洗衣舖可能都係水9你, 其實唔係真乾洗. 錢又俾多咗
係好soft, 軍版就好硬身, 我都係都儲多過著
我估我最後都係自己洗算9數, 最多係正既, 洗到有一日真係唔掂, 之後再買多件囉, 不過我已經有2件唔同size
想問下今個星期六係咪已經冇晒場
好似尋日已經最後
又減, 唔洗8舊
連埋運費都好似無之前hsbc 個期抵
定係呢個免左運
直送香港免運費
咁幾抵喎
我買個時都105 已經覺得好抵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞