前高登管理團員工爆內幕,你問我答

1001 回覆
1634 Like 4 Dislike
本人仲新,有d事件未經歷過唔敢亂咁整理,如果有資深巴打將禿伯爆左的早洩惡行喺post(2)開頭list一list就好
我好想知我個ac 點解會比條仆街ban 左
係係狙擊d 垃圾youtuber 果時ban
到底點解!!!!

你地咁樣逐個問我真係唔知點答你,生死冊我又無係手
高登女夜鬼而家去左邊
高登個上線人數點計?

咪話咗個數據唔準 叫人咪撚信囉
林祖舜做埋咁多仆街嘢,高登今次一定會玩完

各位記者朋友我係韶華
留名 高登個AC仲未畀人BAN 有無嘢可以幫各位巴絲做?宣傳LIHKG?諗住等LIHKG出晒AN同網頁版先去宣傳 睇唔過眼 林早洩食屎狗 支持禿伯爆佢大鑊!
無人問野無人推咁我去食飯

點解當年高登出晒通告話你不是admin

你死撚開啦垃圾打手

我有質疑咩

問下都唔得

咩叫你問我答?

走啦屌你老母
留名

林生嘅其中一個早期d嘅分身
大家睇到其實佢自己都收左錢做lenovo 打手
又有bookmark list mon住iProA d post
仲有會係講佢自己嘅post 度留言
個acc id係88974
呢條友,對高登巴絲一個standard ,對自己又另一個standard

嘩cheap 到
留名
無人問野無人推咁我去食飯

點解當年高登出晒通告話你不是admin

你死撚開啦垃圾打手

我有質疑咩

問下都唔得

咩叫你問我答?

走啦屌你老母

依條疑似五毛過黎做咩
死返去高登啦
點解我之前有個高級會員acc, 不嬲都係CD rom 無咩點講野都被bam?
輕輕一推
禿伯
消失左果排
都有上高登?
呢個真係要留名
Tube8知唔知腦魔點解會被bam,腦魔同你又有咩關係?
Tube8知唔知腦魔點解會被bam,腦魔同你又有咩關係?

我記得係某大事件,一係女夜鬼一係10xx果單野,腦魔都出post後被bam,自始就知腦魔唔係admin
lm等懶人包推上面報
lm
早洩d分身acc係未搶好耐無login過既會員acc定係ban左既acc拎黎用

userid 1 嗰個係搶返黎
其他佢自己開

搶係點搶?直接bam左人地改人地password?
你爆左佢分身同幫Lenovo做打手啲info,怕唔怕佢告鳩你,條仆街唔係人咁品

我都想知 方丈份人咁小氣 樓主唔怕咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞