前高登管理團員工爆內幕,你問我答

1001 回覆
1634 Like 4 Dislike
留名
留名
不如等我講件事俾大家知啦

雖然唔知關唔關事

就係

就算係大陸,hkg都照用到

有啲常識都知,大陸乜鳩都封囇,FB,IG

但竟然用到hkg

而且,係網上版上唔到,但hkg就用到

上次番去已經覺得奇撚怪

因為連去cache server?

雖然唔知關唔關事

就係

但竟然用到hkg

上次番去已經覺得奇撚怪

因為大陸管理層唔熟電腦囉,以為去左高登就除左翻牆就上唔到

況且大陸d牆係用黎防班中國人上,唔係用黎防香港人,個app得香港人用,封唔封班大陸人都無機會接觸個app,因為中國個app store由中國政府控制
巴打,我想問admin睇唔睇得返以前用過咩密碼/會唔會留左紀錄?
splm
lm
高質post留名

雖然唔知關唔關事

就係

但竟然用到hkg

上次番去已經覺得奇撚怪

我上次都係,心諗咁好死,大陸都上得高登
執撚左佢啦

雖然唔知關唔關事

就係

但竟然用到hkg

上次番去已經覺得奇撚怪

其實m 版都上到架
係好多圖會睇唔到
點解得幾間院校嘅email先申請到ac

我地d 可註冊嘅email domain 個 list 係好多年前整嘅,
當時無咁多院校,同d雜牌學校唔出名
不過如果你email 去 info@hkgolden.com 同我地講你個domain 係學校/大公司/isp,我地查過之後係會開放比呢個domain register 高登ac

下@hku.hk都註冊唔到最後我send去info@hkgolden.com都無人覆我搞到我做左cd rom幾年
hku都雜牌學校我無野講

不過我已經脫離高登

我以前acc用台灣間大學個email都申請到
不過已經係大口九晚期年代

雖然唔知關唔關事

就係

但竟然用到hkg

上次番去已經覺得奇撚怪

其實m 版都上到架
係好多圖會睇唔到

我以為大陸可以上高登係眾所鳩知嘅事[sosad]

雖然唔知關唔關事

就係

但竟然用到hkg

上次番去已經覺得奇撚怪

其實m 版都上到架
係好多圖會睇唔到

好似好耐之前已經得
點解得幾間院校嘅email先申請到ac

我地d 可註冊嘅email domain 個 list 係好多年前整嘅,
當時無咁多院校,同d雜牌學校唔出名
不過如果你email 去 info@hkgolden.com 同我地講你個domain 係學校/大公司/isp,我地查過之後係會開放比呢個domain register 高登ac

下@hku.hk都註冊唔到最後我send去info@hkgolden.com都無人覆我搞到我做左cd rom幾年
hku都雜牌學校我無野講

不過我已經脫離高登

@hku.hk 以前係得
後來太多人用呢個domain玩alias狂開分身,所以張佢block 左
高級會員d icon係咪亂咁俾?

雖然唔知關唔關事

就係

但竟然用到hkg

上次番去已經覺得奇撚怪

其實m 版都上到架
係好多圖會睇唔到

好似好耐之前已經得

我都係以為得hkg+係大陸先上到 仲要好快
係有啲圖load唔到
我記得禿伯有張露屎忽相
即刻過高登改返個password

痴撚線,pw唔落hash,當user d privacy 係咩

我記得早幾年就俾人爆過高登個password係乜hash都唔落就咁plain text 掟嚟掟去
Pish
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞