前高登管理團員工爆內幕,你問我答

1001 回覆
1634 Like 4 Dislike
想知其實plus仔衰左d咩要林生封殺佢

太好用

貼住咁多先
仲有林生分身ac資料
涉及私隱,有保障先貼

堅架喎

後面d標題叫你做

點解佢會check到人開分身ac而去bam人

因為你set左一樣嘅password

咁你地d security都幾唔update 加左salt就算hash左value admin都唔應該知道密碼係咪一樣

貼住咁多先
仲有林生分身ac資料
涉及私隱,有保障先貼

堅架喎

後面d標題叫你做

擺明login左入台主ac 啦,唔係睇唔明呀?
係咪有大量賣高登acc比d五毛/打手

絕對有

原來條仆街真係有為錢而咁做

千凌
禿伯
你走左之後有冇開新ac上高登?
點解會有08小隊? 你地點解唔睇返註冊email去bam人?

08小隊呢個term只係形容08年後嘅小學雞會員
725先係同管理政策有關
廣告收費睇人流,嗰陣管理層想整多d人流收多d錢
但嗰陣林生未話事

記得個陣係 肥V 做ADMIN, 禿伯仲出出地名
強帖留名
lm

貼住咁多先
仲有林生分身ac資料
涉及私隱,有保障先貼

堅架喎

後面d標題叫你做

擺明login左入台主ac 啦,唔係睇唔明呀?

Login 多個ac得唔得
Tube8入唔入律政呻吟王ac阿
大檸樂 我高登個acc 個 password 係我所有野 包括銀行 個password 黎
推爆佢
Tube8入唔入律政呻吟王ac阿

點解要?
當年我開post入面有人賣廣告
直接連我都bam埋👍🏻

好多年前sexbar事件,我係佢地個post屌果班人都bam埋我,on99
我都冇份share條link
留名
大檸樂 我高登個acc 個 password 係我所有野 包括銀行 個password 黎

一個account獨立一個pw是常識吧?

一個account獨立一個pw是常識吧?

我冇諗到會有system 係睇埋人地password 架嗎

仲咁大聲講出嚟
即刻過高登改返個password

痴撚線,pw唔落hash,當user d privacy 係咩

Hash左唔係都可以比較兩條hash string係咪一樣咩?

仲咁大聲講出嚟

呀屌 我仲用番同一個user name
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞