前高登管理團員工爆內幕,你問我答

1001 回覆
1634 Like 4 Dislike
樓主自琴晚無出現過了
樓主自琴晚無出現過了

留明
留名
劉明
樓主自琴晚無出現過了

樓主
樓主去咗邊
tube 8 rip
Lm
林生有幾仆街?講黎聽下

你地以為佢好偉大幫你地擋官司,
查實佢一收到律司信或警方調查就諗都唔諗比哂你地d資料對方,無眼屎乾淨盲

咁好正常。點解要幫我哋擋?
林生有幾仆街?講黎聽下

查實佢一收到律司信或警方調查就諗都唔諗比哂你地d資料對方,無眼屎乾淨盲

正常
咁佢唔堂堂正正自己講出黎?
下?
下?
樓主呢?
報下平安都好呀
如果比方丈告,我地實會幫你
LM
林生有幾仆街?講黎聽下

正常
咁佢唔堂堂正正自己講出黎?
下?
下?

記得林生有接受過訪問 話高登成日收律師信定點
果時真係以為佢咁正義幫巴打擋哂
樓主去咗邊

訓覺呀
點解得幾間院校嘅email先申請到ac

我地d 可註冊嘅email domain 個 list 係好多年前整嘅,
當時無咁多院校,同d雜牌學校唔出名
不過如果你email 去 info@hkgolden.com 同我地講你個domain 係學校/大公司/isp,我地查過之後係會開放比呢個domain register 高登ac

下@hku.hk都註冊唔到最後我send去info@hkgolden.com都無人覆我搞到我做左cd rom幾年
hku都雜牌學校我無野講

不過我已經脫離高登

connect呀撚樣 hku叻唔曬

@connect.hku.hk係近呢兩年先有,因為hku轉左email system
@hku.hk 係舊system
@connect.hku.hk開到高登ac
總括黎講你會點評價早洩呢個人?
高登user 嘅account email同password 都係plaintext
以前(around 12年前)直情可以用cookies ,知到人地個email唔洗知個password ,改cookies 就登入到
可能d新仔唔知呢單野
咁你話高登呢個叫咩野system 丫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞