前高登管理團員工爆內幕,你問我答

1001 回覆
1634 Like 4 Dislike
留名
仲有無咩內幕
lm
條撚樣bam 人真係無準則
又唔會解釋
黑箱到
大把香港公司都係Plaintext password真係唔出奇
點解得幾間院校嘅email先申請到ac

我地d 可註冊嘅email domain 個 list 係好多年前整嘅,
當時無咁多院校,同d雜牌學校唔出名
不過如果你email 去 info@hkgolden.com 同我地講你個domain 係學校/大公司/isp,我地查過之後係會開放比呢個domain register 高登ac

下@hku.hk都註冊唔到最後我send去info@hkgolden.com都無人覆我搞到我做左cd rom幾年
hku都雜牌學校我無野講

不過我已經脫離高登
想問下佢地有無諗過清下五毛

定係樂於比五毛上高登
LM
即刻改返高登密碼先
1001未
想問好耐

點解紫青個icon 有個「善」字嘅?

特別優待?

好似係參加左個義工活動
想知早排冇啦啦做乜鳩del舊post
唔怪得咁多五毛
高級會員d icon係咪亂咁俾?
想問下佢地有無諗過清下五毛

定係樂於比五毛上高登

開放畀匪聯辦註冊又入埋 iProA, 不如你諗下方仗係咪已經入埋共產黨仲好
平時有咩做?

主要係收email ,處理你地d投訴,同bam人

bam人有生死冊架,寫哂點解bam作,但d 理由有時好無聊,有時個理由寫都廢事

有冇得解bam

癡撚線 我日日send email send左成個禮拜冇回過 bam理由又冇

連續兩日早午晚得閒就去repost同sd email叫佢地起身屙尿先覆機

我都係 日日send email send 左5日 一日兩封
問電話驗證問題

但最後乜回覆都收唔到

中意意就覆 唔中意就唔覆
咁既admin 高登收皮啦
留名
樓主,想問netvigator啲身份證你地係咪睇到?
林祖舜(Joe)
係咪佢真身黎

絕對係

好似自己屙屎自己食返咁

屌你地 講緊高登嗰邊嗰個呀

好撚蠢 屌你老母我係UWANTS BABYKINGDOM 改埋呢個名你係咪會以撚為係佢啊?用下個腦啦on9 呢個講緊高登果個啊

咪又係689果種笑住話你好重要全賴廣大市民支持咁囉,其實當鳩你螻蟻炸
Lm
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞