前高登管理團員工爆內幕,你問我答

1001 回覆
1634 Like 4 Dislike
平時有咩做?

主要係收email ,處理你地d投訴,同bam人

bam人有生死冊架,寫哂點解bam作,但d 理由有時好無聊,有時個理由寫都廢事

有冇得解bam

癡撚線 我日日send email send左成個禮拜冇回過 bam理由又冇

連續兩日早午晚得閒就去repost同sd email叫佢地起身屙尿先覆機
劉明
高登office 隻老鼠捉到未?
繼續推 唔好俾佢停
怪唔得重未賣到盤,security audit一定收皮
推到佢仆街
神級post 留名
more
平時有咩做?

bam人有生死冊架,寫哂點解bam作,但d 理由有時好無聊,有時個理由寫都廢事

有冇得解bam

癡撚線 我日日send email send左成個禮拜冇回過 bam理由又冇

連續兩日早午晚得閒就去repost同sd email叫佢地起身屙尿先覆機

又話管理員唔會覆email?
留個靚名先
留名
平時有咩做?

有冇得解bam

又話管理員唔會覆email?

呢個係auto reply吧
即刻過高登改返個password

痴撚線,pw唔落hash,當user d privacy 係咩

Hash左唔係都可以比較兩條hash string係咪一樣咩?

UNIX會加salt 即使兩個password一樣hash value都唔樣 然後係個password table記返底個salt
高登office 隻老鼠捉到未?

有料爆?
Pish
留名
收皮啦條垃圾
比狗屌
林祖舜(Joe)
係咪佢真身黎

絕對係

好似自己屙屎自己食返咁

屌你地 講緊高登嗰邊嗰個呀

好撚蠢 屌你老母我係UWANTS BABYKINGDOM 改埋呢個名你係咪會以撚為係佢啊?用下個腦啦on9 呢個講緊高登果個啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞