前高登管理團員工爆內幕,你問我答

1001 回覆
1634 Like 4 Dislike
有無政治審查?

If yes, For example?

中聯辦email domain 註冊到高登ac
係得咁多,再講驚上身

大檸樂 我高登個acc 個 password 係我所有野 包括銀行 個password 黎

一個account獨立一個pw是常識吧?

我冇諗到會有system 係睇埋人地password 架嗎

巴打貼講多少少相關資料
夠證據可以去搵私隱專員
如果唔記得pw, ISP email 又已經比人cut左
又冇save備用email可以點

利申 唔係諗住番去 係想log in 搵番幾個巴絲contact
咩垃圾system,Admin睇到user password...

唔撚係真掛?!

信不信由你

好彩我高登個password冇同其他pw有關

我都係

有無考慮過向私隱專員公署舉報
一鍵留名
可以睇user password呢單野真係好仆街喎

樓主可唔可以搵人幫我將成個 hkg a/c 不留紀錄咁 delete

+1
Ac連住左銀行
Btw依樣野可唔可以告林早泄
高登死亡筆記n年前流出過啦

http://www.oocities.org/hk/wahaha4670/banlist.htm

高登個底寫得柒唔係第一日既事
留名先
有無政治審查?

係得咁多,再講驚上身

係咪已經冇人記得舜仔入iproa單野
有無政治審查?

係得咁多,再講驚上身

唔怪得前排咁撚多五毛同埋疑似私怨撚啦

淨呢樣都夠死
劉明
有無政治審查?

係得咁多,再講驚上身

係咪已經冇人記得舜仔入iproa單野

上面問左iproa同app果間紅底公司啦,佢唔答
Lm
留名
有無政治審查?

係得咁多,再講驚上身

淨呢樣都夠死

重有個問題就係警察網絡事務部 同 政治部 用ISP email申請同樣係無限accout
收錢比賣account比五毛
Tube8巴打唔對路wo
早泄瘋狂bam人
明明今日假日
係咪證明左早泄而家好撚驚
留名
點解佢會check到人開分身ac而去bam人

因為你set左一樣嘅password

喂丫我笑左囉XD
有無政治審查?

係得咁多,再講驚上身

淨呢樣都夠死

重有個問題就係警察網絡事務部 同 政治部 用ISP email申請同樣係無限accout

希望lihkg有得block
波台個班食屎狗係唔係打手黎?
有無政治審查?

係得咁多,再講驚上身

吓?
點解佢會check到人開分身ac而去bam人

因為你set左一樣嘅password

喂丫我笑左囉XD

Block
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞