前高登管理團員工爆內幕,你問我答

1001 回覆
1634 Like 4 Dislike
你係真禿伯定借佢個名
唔准答模凌兩可既答案
Push
知唔知丫joe今次打算點應對lihkg

我離左職,但聽舊同事講,佢好老定
睇死今次又唔成氣候

如果用返當時膠登既經驗當然不成氣候
(當時膠登都冇咁多人)
但今次可以一口氣吸納晒ios用家喎
開埋an版同網頁版個效果更驚人

好想睇佢仆街
平時有咩做?

主要係收email ,處理你地d投訴,同bam人

bam人有生死冊架,寫哂點解bam作,但d 理由有時好無聊,有時個理由寫都廢事

點解我send過email問驗證既問題
從來冇人覆過
admin隨便可以睇user password
點解佢會check到人開分身ac而去bam人

因為你set左一樣嘅password

咁上面無故被ban既會唔會有可能撞pw

撞pw我地係唔知嘅

留明
禿伯
細細個上高登就聽過呢一個名

又話有圖 睇哂成個post都冇

我仲等緊圖

真係要我出圖?
但可能會涉及法律問題
保唔保障到我先?
留名跟進
禿伯
lm
有無政治審查?

If yes, For example?

中聯辦email domain 註冊到高登ac
係得咁多,再講驚上身

唔怪得前排咁撚多五毛同埋疑似私怨撚啦

無限account

咁高登會唔會見到我地密碼set做咩
咁私癮咪有問題
Lm lm
出圖唔該

咁私癮咪有問題

絕對見到
唔好忘記,高登係用緊好舊嘅system
其實我都唔知可唔可以叫system...一d都唔systematic

咁私癮咪有問題

絕對見到
唔好忘記,高登係用緊好舊嘅system
其實我都唔知可唔可以叫system...一d都唔systematic

同我個名一樣

貼住咁多先
仲有林生分身ac資料
涉及私隱,有保障先貼
仲有大把料爆

貼住咁多先
仲有林生分身ac資料
涉及私隱,有保障先貼

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞