前高登管理團員工爆內幕,你問我答

1001 回覆
1634 Like 4 Dislike
林祖舜(Joe)
係咪佢真身黎

絕對係

仲識唔識pure數

expert
唔撚quote 了

樓主話早洩靠check password黎bam 分身
咁係咪代表佢個database完全無任何加密

會唔會做成關公災難架??
又有無機會抵觸私隱條例??
可唔可以告佢架

係完全無加密
但得管理嘅同事睇到
有冇方法完全刪除個帳號

有,得admin有,user做唔到
樓主,想問netvigator啲身份證你地係咪睇到?

巴打,可唔可以答

因為似乎關個人私隱事

我都想知

唔明你問咩,sorry
可唔可問詳細少少?
巴打,我想問admin睇唔睇得返以前用過咩密碼/會唔會留左紀錄?

唔會嘅
有無政治審查?

If yes, For example?

中聯辦email domain 註冊到高登ac
係得咁多,再講驚上身

奶共狗

條吹水狗

佢自己打字都出問號

真係好廢好on9
呢個bug咁撚耐都唔fix
之前係未有一部分acc比人hack左/賣左?
我之前發現自己acc比人用黎開過post, 我出post講之後有會員都話同我一樣

係有比人hack
因為高登個login system 係可以用brute force 撞密碼
近年先加返個驗證碼,但個驗證碼廢到我諗任何brute force hack password 嘅software 都read到個4個數字
林早洩正仆街
有無話點解離職?
係咪因為方丈份人

林生嘅其中一個早期d嘅分身
大家睇到其實佢自己都收左錢做lenovo 打手
又有bookmark list mon住iProA d post
仲有會係講佢自己嘅post 度留言
個acc id係88974
呢條友,對高登巴絲一個standard ,對自己又另一個standard
好撚狗啊

又有bookmark list mon住iProA d post
呢條友,對高登巴絲一個standard ,對自己又另一個standard

嗰兩個電話係真係佢嘅
識佢嘅人就知我無放流
但鑑於高登仔太好心怕人肚餓鍾意幫人嗌pizza同提人屙夜尿
我唔post 出黎住
入面所有資料都係堅,起底組自己check 下
你地成日問我人工,原來林生人工...

極醜惡
無人問野無人推咁我去食飯
你人工幾多
繼續推
無人問野無人推咁我去食飯

訓醒一推
嘩猛料
Strong post lm
有冇近期同活躍d 既分身
推到林泄仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞