前高登管理團員工爆內幕,你問我答

1001 回覆
1634 Like 4 Dislike
此帖必火

火你老母

禿伯
你真係當年屌西瓜個禿伯?

我都想知
我從來無貼過bam圖 無啦啦ban9我係咩意思? 睇肥婆唔順眼?
膠登之所以會出現係因為嗰兩次大屠殺,但係始終涉及人數唔及今次咁多,佢如果真係定過枱油嘅話今次就真係仆街啦
你真係當年個tube8???
膠登之所以會出現係因為嗰兩次大屠殺,但係始終涉及人數唔及今次咁多,佢如果真係定過枱油嘅話今次就真係仆街啦

bam果堆 vs 成個iOS
LM
神Post LM
點解佢會check到人開分身ac而去bam人

因為你set左一樣嘅password
早洩係咪已經俾人鬧到冇感覺,俾人屌老母已經唔會嬲?
知唔知丫joe今次打算點應對lihkg

我離左職,但聽舊同事講,佢好老定
睇死今次又唔成氣候

如果用返當時膠登既經驗當然不成氣候
(當時膠登都冇咁多人)
但今次可以一口氣吸納晒ios用家喎
開埋an版同網頁版個效果更驚人

嗰陣 0613 高登仲上到梗係唔成氣候,今次係上唔撚到,氣候話嚟就嚟
係咪有大量賣高登acc比d五毛/打手

咁上面無故被ban既會唔會有可能撞pw
LM
人地貼bam圖
有人引用係咪真係會bam?

專登引用會
中雷唔會

屌咁點解我中雷會bam左

你得罪jor台豬

我做錯啲咩 #9好小氣

台主權限最多只可以禁言一個星期
方丈而家是咪好頭痕
平時有咩做?

主要係收email ,處理你地d投訴,同bam人

bam人有生死冊架,寫哂點解bam作,但d 理由有時好無聊,有時個理由寫都廢事

有冇得解bam

癡撚線 我日日send email send左成個禮拜冇回過 bam理由又冇

我地唔會回你email ,要unbam就會unbam,unbam左都係你自己login 返先知login到
係咪有大量賣高登acc比d五毛/打手

絕對有

咁上面無故被ban既會唔會有可能撞pw

撞pw我地係唔知嘅
早洩係咪已經俾人鬧到冇感覺,俾人屌老母已經唔會嬲?

應該係
Lm
LM
有冇少少證明proof到你係高層

有,一陣貼圖

貼玩鳩神驅單野?

其實我諗緊貼唔貼,因為d野涉及方仗私隱
我唔清楚呢度貼左我會唔會上身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞