海賊王劇場版 ONE PIECE FILM RED 集中討論區

627 回覆
45 Like 79 Dislike
視乎有幾受歡迎
幾受歡迎都死啦
tv版有撚錢搵ado唱歌咩
好可惜幾鍾意個角色
為左ado 先入場.
但唱歌時間真係太多,其實真係好影響觀感.
個人認為唔應該重覆唱同一首.
幾好睇呀,係唔鍾意打鬥好省錢咁
算係咁 以尾田咁鍾意吊人癮嘅鳩屎性格嚟講
睇到紅髮一部份嘅打鬥嚟講都算偷笑

不過唔係好明尾田想呈現一個乜嘢嘅故事
有d到喉唔到肺
好似無乜重覆
只係重覆左第一首 同埋風果首少少
二刷左,臨尾紅髮團似係圍住 uta棺材,佢放棄治療正路應該死,呢套劇場版人物唔會入正史
睇完套戲 啲歌真係好好聽 我本人唔係啲咩fans 但都會留意吓op 但最後個打就真係亂撚到冚家剷 完全唔知自己睇緊啲乜…. 花撚到…. 真係衰過啲變形金剛碌嚟碌去

不過可能我唔係啲咩忠實fans 覺得都OK嘅
會唔會有第3週特典
最怕就係呢啲大雜燴,個個輪流出技

好似打緊無雙咁,都唔知打乜鳩
都唔知佢哋斬緊啲咩
我平時冇乜點睇動畫
更加唔使講One Piece依啲長壽劇
我對套野除咗主角叫路飛之外基本上其他野都0認識
咁岩今次因為Ado所以入場睇下
睇完又覺得幾好睇
雖然打鬥有時好亂 同 卡下卡下咁
但係 美音好正Ado啲歌又好聽
紅髮又好型

而家諗緊追唔追返前面啲漫畫好,但係聽講個作者最近話而家開始睇都冇問題
其實前面先最好睇我建議搵個章節睇下接唔接受到先
我推薦阿拉巴斯坦或者空島都ok
如果我係尾田就會話假死等海軍唔捉佢
乜都睇唔清,完全唔知發生咩事
Me too
美音
打魔王好唔似one piece會出現既野
路飛打鬥臨尾係咪爆埋joyboy?
最尾打鬥出得太多人

其實剩係出烏索普 耶穌普 同路飛紅髮就夠
如果無紅髮同耶穌普隻 boss係無敵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞