海賊王劇場版 ONE PIECE FILM RED 集中討論區

627 回覆
45 Like 79 Dislike
未 紅髮隻手仲係到
果幾首歌真係幾好睇
想問值唔值得入場睇好耐無睇過OP劇場版

睇4dx張櫈搖一路聽歌應該幾爽
我自己就睇康怡mx4d都唔錯
利申自問唔係op真粉
淨係睇到入大媽島之後冇睇
因為套野一開始預告畀我感覺就係睇
紅髮個女
我又真係想睇紅髮個女
即係無啦啦話高達馬沙有個仔重要出係電影你都想睇啦
ado D歌確實係加分位
但我真係淨係想睇佢個女
所以套野唔錯
但係我見樓上班真粉好反感
自己睇路
入去聽歌就值得
依家尾田識玩 好似柯南咁用主線角色去鋪劇場版
下次出個革命家龍又食夠本
樓上話睇one piece 係要睇意識流,我地識條鐵咩
歌係好聽既
uta講到明要做佢地音樂家
紅髮就照樣dum低佢懶好人唔話佢知真相要自己扮醜人
完全無視uta心理狀況交俾個3唔識7而且有份令魔王再次出現嘅人
不聞不問佢12年屌奶星
個boss真係柒到
我真係想像唔到如果死神龍珠或火影嘅劇場版boss 有咁「兒戲」造型
屌邊個設計
斷章取意到你咁真係有一手

人地出左10幾套劇場版 套套都打打打到尾又厭人悶無新意

上一套由頭打到尾咪一樣 比人屌

要屌既 是但點都搵到理由
你睇呢度主流意見。睇埋樓上台仔既討論post 都一面倒屌到仆街。
終於唔止綠牛一個大將比紅髮既霸氣逼走
要柒三大將都一齊柒
究竟官方點解將三大將四皇七武海講做互相制衡
識買一定買4D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞