海賊王劇場版 ONE PIECE FILM RED 集中討論區

627 回覆
45 Like 79 Dislike
再一次證明藤虎得個講字
做狗真係冇一個無辜
熊仔背脊舊嘢,第一次就搞笑,第三四次就覺得拖時間
劇場版d時間線唔好咁執着啦同埋劇場版劇透動畫新能力都唔係第一次啦,記得以前有一套劇場版出左2檔,但當時動畫仲未出2檔
套戲好爛 但的歌好好j 每日loop一轉又好似睇多次電影咁
坦白講 我因為Ado先入場 睇完覺得One piece簡直仲差過我想像
著重劇情 意識流?? 會唔會吹得太大

直接話當虛擬偶像演唱會 會合適d
覺得今次寫到佢完全第2個人咁
入場遲到 有冇巴打有LINK重睇頭幾分鐘
因為佢已經預見到斷手會令路飛醒覺
同巨人一樣
紅髮=艾倫(support 版)
以為睇緊魔法少女小圓 打魔王同打魔女的場面超似

路飛最後一擊係唔係尼卡形態?
如果佢唔係陪住你大既話, 根本無必要再睇op
咁呢套應該衰左
佢好似本住用唔追開op 既人都可以入場睇呢套red 既心黎製作

d 歌聽多左覺得把聲好嘈
叫位太多

片尾個首
風的去向係佳作
啱啱睇完,講到紅髮啲幹部有幾勁,睇唔出勁喎邊, 除咗字彈破甲,同拳頭擋子彈,真係無, 畀多少少能力睇都好。

到最尾,又係經典唔食藥,大佬 大大過外科醫生,羅响度,驚閪。
因為食藥係內科
好寫實喎
睇完明哥篇超鐘意藤虎
直到呢套電影......
係冇一個無辜
屌你老母 睇撚完本特典 我可以話比大家聽唔睇埋特典根本特於只係睇咗套戲7成
就係冇但之前咒術0成功令我睇成套漫畫加動畫
唔係嘈交 聽ado睇你平時聽歌聽得多唔多genre
現實掟佢落海?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞