海賊王劇場版 ONE PIECE FILM RED 集中討論區

627 回覆
45 Like 79 Dislike
今日開始睇 係咪有卡送返? 唔想要AK+Marf
講路飛就話五皇
見到紅髮又叫四皇
呢套當演唱會睇.其實唔差.
無咩野悶場.
光影,畫面做得幾好.
D歌唔少又幾好聽.
故事OK.有始有終.

呢套D打鬥,感覺無質感.
認真麻麻.
想睇打鬥會幾失望.
想問而家買4dx 場係咪都要親身買先有海報送?
文戲幾掂
歌好聽
但打鬥唔知睇左咩
有冇人覺得似低配版last evolution
太野太多搞到打鬥好亂
前幾場打親都唱歌小煩
套野太多人搞到打鬥好亂
前幾場打親都唱歌小煩
我竟然笑左
因為歌真係好聽,講真作為劇場版,可以首首歌都咁正,仲要賣點係熱血嘅動畫,係好難得,真心respect 。

但問題係另一個賣點"紅髮",吹到紅髮有幾勁,我滿心期待, 以為可以揭開紅髮個種神秘感,睇紅髮團強勁同霸道, 做到海軍都要畀面子佢,點知睇完120分鐘,係同無睇無分別。
路飛:我要做海賊王既男人!!
第1次睇戲睇到想走人
覺得故事冇推進一定唔會係op fans
op劇場版咁多套冇一套係關主線事
唔係第一次啦,Z個次夠吹到好勁
點知交代幾分鐘
好好睇
上次stempede就由頭打到尾
今次有歌加文戲
一係派膠一係霸氣嘅紅髮
喺最尾抱住就死嘅uta真情流露
佢個表情搞到我眼都濕埋
同埋今集有歌有打算係咁
雖然打戲好亂 但經費應該去晒uta跳唱
估唔到仲有5檔出現
不過礙於廢事劇透動畫觀眾所以d鏡頭好含糊

最後想講 紅髮真係好撚型
臨尾兇鳩黃猿同藤虎屈到喊
睇完呢套我絕對相信紅髮一定唔會係奸角
好好睇
上次stempede就由頭打到尾
今次有歌加文戲
一係派膠一係霸氣嘅紅髮
喺最尾抱住就死嘅uta真情流露
佢個表情搞到我眼都濕埋
同埋今集有歌有打算係咁
雖然打戲好亂 但經費應該去晒uta跳唱
估唔到仲有5檔出現
不過礙於廢事劇透動畫觀眾所以d鏡頭好含糊

最後想講 紅髮真係好撚型
臨尾兇鳩黃猿同藤虎屈到喊

睇完呢套我絕對相信紅髮一定唔會係奸角

唔係掛

同漫畫最新既表現比
我完全唔覺個下霸氣 係佢維護自己個女 既全力
好似交戲咁
完全係為咗製造共同敵人而出場劇情戇鳩到
到而家都唔明點解仲有人接受到,今次好似小學生睇既動畫咁。
Uta 到底有冇死
今日先得閒睇,克比條木咀係咪就做大將?
想重睇有線上未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞