海賊王劇場版 ONE PIECE FILM RED 集中討論區

627 回覆
45 Like 79 Dislike
吾可以抱住期待心態去睇當交代UTA同紅髮 支線劇情
如果講真相比UTA知驚佢以後唔再唱歌
紅髮有個顆伴 狙擊手 好似都咁對個仔
可能被佢影響啩
紅髮學壞晒, 囡係要哄架
所以咪搞成咁
明明有好多處理方法,偏偏掉低佢喺個咁危險嘅地方,屌根本就係想掉低UTA
鋼鍊03版應該係?
uta呢d後加人物冇得講
紅髮個團出左咁多年都冇uta呢個人
所以依家寫多左呢個人只可以講佢唔係船上面
正路點會掉低佢去比gordon
成個島得返佢一個人如果uta發起癲黎根本冇人handle到
咁多頁都冇人屌海軍嗰個低能又柒防uta果實能力裝置
睇到個下真係想打設計嗰條友亂鳩咁嚟
海軍呢集完全出嚟柒
又講到唔理平民安全
雙大將都唔夠紅髮團嚟
啲歌真係好好聽
睇完幾日仲loop緊
Stampede d打鬥都幾好睇
不過Gold/Stampede/Red都用'巨大boss'
呢點我覺得好柒好似Z咁拳拳到用勁好睇
其實個個係五檔咩,我覺得佢係tune 色風格
最尾打完,得佢成個人白色,好難唔係wo
擺明5檔啦…
仲要有舊雲 同埋個髮形都變咗
尷尬。。。
我覺得
想丟佢係島 就唔應該寫第一次魔王上佢身
呢個係好矛盾
又要對小朋友好 唔想佢知真相
但又要擺佢係危險地方

倒不如寫 魔王唔係島主召 而且係上其他人身
而個個人已經當時比紅髮殺死
最簡單 睇條眉
其實時間線係鬼島之前定鬼島之後
點解會5檔到...
好懷疑製作同預計上畫日期原先應該安排更早。
5檔呢半秒係近期先加插番。

佢而家咁樣出半秒攪到時間線亂晒。

個5檔好畫蛇添足FEEL
明明話係五皇既路飛
但又識五檔
奇撚怪怪
上果套啲打鬥其實都麻麻
已經唔多想睇路飛繼續鳩叫
sw z gold都冇鳩叫得咁緊要
上套同今次真係頂唔順
睇完再一次證明紅髮係面子果實能力者
去到邊都係講兩句放下霸氣大家就散水返屋企
今次兩名大將+N名中將圍紅髮都可以放佢走
話咩廢事傷到市民,屌你啦中段你班狗已經開晒槍殺無辜市民啦扮咩丫
根本好多位都係啦 陽光號我知佢想話已經有意識
問題係整完出黎又冇作用 要睇可愛有喬巴有熊仔啦 仲洗唔洗多個呀
烏god同佢老豆對話又做唔到個感動氣氛

同埋話曬都關音樂事 比骨仔同音樂頂兩野都冇

故事又冇 打鬥又唔掂 要聽歌我睇youtube得啦 要入戲院聽?
除左賣聲優仲有咩特點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞