海賊王劇場版 ONE PIECE FILM RED 集中討論區

627 回覆
45 Like 79 Dislike
有睇到 最後埋尾個下 原先唔預有
羅杰雷利執到紅髮
成個po好多蠢人問埋d蠢問題...
班時間線傻鳩可唔可以用下個柒腦
套電影fit唔到落主線任何一個位度,糾結夠呢d on9野未
我覺得成套戲敗北位係最尾死都要整返句我要成為海賊王 有啲老懢
歌好聽 ado唱得好好
跳舞垃圾 如果係偶像番應該比人屌死左
d動作同分鏡勁尷尬 人物置中正面影全身係咩玩法
仲有d似breaking bad gale 段mv 既感覺
反而係ado post上youtube 既 動畫mv version 正好多
特別係tot musica 不如直接播mv版算啦

戲情不知所謂唔洗講 打戲唔知打咩9
最終敵人包括卒仔 最終boss d 設計就好似小學生作品咁
夾硬將音樂元素 樂器畫埋一齊
特別係最終boss真係慘不忍睹

完全係浪費時間同金錢 真係一邊睇一邊諗睇完未
完美表現左咩係只要你唔尷尬 尷尬既就係人地既感覺

如果唔係one piece 系列應該提早離左場
唔撚係呀 咁撚差
除左歌之外係無任何優點
想問張紅髮AK卡係咩事
未入過戲院睇海賊王 想住聽日睇
不眠菇食完死 Uta又唔肯飲解藥
啫係紅髮又多左粒無限月讀果實
如果唔係忠實fans 或者小朋友
勸你唔好曬錢入場睇 歌可以上youtube聽下就算

真係曬左2個鐘
仆街了 已買飛
唔理打鬥劇情 當半個演唱會歌舞劇係幾唔錯體驗 全場最好聽係首ed 加埋啲圖 回憶返晒嚟
同意。我唔係死忠睇左
比uta 搞到入左夢境
因為我唔太鐘意佢唱歌風格
想睇紅髮得個少少打鬥
唔撚識睇就番去幫你老母奶臭閪啦死弱智仔
唔理打鬥劇情跳舞同敵方設計 當演唱會睇係幾好
咁又唔洗開口埋口提人老母既
不如分享下你覺得有咩位係好睇?
可能我地都睇漏左呢?
我覺得
1 & 2 歌姬設定 又要寫紅髮個女 但其實呢個角色基本上飛走個設定都得
其實紅髮出唔出場 有冇現世同步斬都冇影響 直接係夢世界打魔王破防咪得
反正現世 紅髮斬2刀 , 上將出黎ON99 剩係識射平民 完全0作為
夾硬借紅髮做標題撚咁

3. 打鬥又要多彩蛋 又要就動畫進度 變到有d招係唔講得名
種態度好似係 明就明 唔明就算咁

歌係好聽 女主好慘
但其實 搞到路飛打唔落手咁 不如寫個島民係歌姬 被魔王利用算啦
頭段我反而ok 加埋4dx 幾舒服 當vtuber演唱會咁
尾段打戲 仲要4dx 我震撚到連豬咁
識睇 睇動畫零含意都要識睇?
睇火影仲好啦無限月讀 個能力誇到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞