[月經] iOS 集中討論區(204) 9月8凌晨迎新iPhone

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
屌那星,轉usb3.0 部機咪厚成倍?
轉咗做蘭桂坊USB
仲3.0
4.0都出埋啦
Apple咁先進一定係用4.0啦
不如直上埋TB4
青頭點算
罪大紫
"全開 Power" 係龍珠, 唔係 Power Ranger 喎 Ching...
好多廠整親紫都好7
一係太粉 一係勁紫
希望蘋果好少少
深紫偏藍係好靚, 偏紫就好女人同柒
多唔多巴打試玩緊ios16?覺得點?
11襟電,12唔得,13又襟返,14….
咁大件事
我用過11-13既pro作出比較
唔知有冇記錯
6 >6s縮電
7plus>8plus縮電
X>XS 縮電
11>12縮電
13 > 14
但通常cut電之前嗰年粒電都加好多
如果14pro出咗之後13pro仲keep住賣就有得退
但歷年來舊一代pro機都會直接收皮
所以冇得退
定價與降價/價格調整
於定價而言,Apple 保留隨時更改 Apple Store 所列示產品之價格的權利,以及隨時更改非故意原因出現之定價錯誤的權利。在出現價格錯誤的情況下,我們會通知你有關錯誤,並讓你選擇以正確價格繼續交易或取消訂單,取消訂單無需支付費用。有關定價與銷售稅的更多資訊,請瀏覽 付款與定價頁面。
若 Apple 在你收到任何 Apple 產品的 14 個曆日內降低該 Apple 品牌產品的價格,你可以致電 800-908-988 聯絡 Apple Contact Center 要求退還購買價格與當前價格之間的差價,或將差價記入帳戶抵免額。你必須於價格調整後 14 個曆日內聯絡 Apple,才可獲退還差價或記入抵免額。請注意,限時減價並不包括在內,例如特別宣傳活動上的減價優惠。
https://www.apple.com/hk-zh/shop/help/exchange_return
想問apple官網個trade in係咪已經唔再收非apple嘅嘢?
打咩都話此產品不符合優惠資格嘅
唔算
因為嗰啲只係清貨尾減價

退錢只限於佢喺官網仲有得賣嗰啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞