[月經] iOS 集中討論區(204) 9月8凌晨迎新iPhone

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
發熱好嚴重
如果今年做到Mon底有 touch id 就好了…可惜仲未得
想12換機,睇下14定14 pro
Btw想裸跑用
PRO啦
mon底我部tab s8 成日認唔到要打pw
指紋都係放喺power button好
12鋁邊,今次試下14Pro鋼邊+120hz,會有另一番體驗
其實我唔明連登點解對屏下指紋咁著迷
我真係未用過好過實體指紋/Face ID嘅屏下指紋
我就好怕鋼邊好多指摸,有強迫症
啱發現原來CSL 有sale 做緊, iPhone 13 Pro 1TB 減緊$1900, 好似仲平過等Apple 減價
但糾結緊CSL 買就keep 左幾千Gift card 用唔到
我都係,每次除殼拎出嚟摸下又要抹指紋先裝返殼
想問下部機呢排 Face ID unlock 唔到
岩岩 reset 點知係咁話將 iPhone 向下移
整極都唔得 好似壞左咁
試過重開機 iOS 已經係最新
咁樣係咪壞左 搵知搵人整要幾錢
係咪ios升級問題
部7plus呢一年開乜apps都熱到辣手
驚咩 等ipad or 買新watch

1tb 真係好瘋狂 我諗我5年都無可能用到
今年真係出支援alac 嘅airpods pro
會唔會得14 pro series 先會support
呢啲可以順手sell人買新+貴配件嘅功能Apple多數都唔會孤寒
用用下就慣,邊抹到咁多
懷疑apple係咪set左timer提人換機,部13pro max呢幾日開始食電左好多,明明使用習慣冇變
最後會唔會係咁嘅樣,呢個反而先係一路以來apple 要個樣平行嘅美學觀設計
同你一L樣個人會好唔自然
唔用透明殼或裸跑
依家都估唔到 iPhone 15佢會擺喺個螢光幕下便定係擺喺嗰個lock機制
Lock機制就搵ipad 做咗白老鼠 證實咗係OK嘅
其實未來嘅趨勢都係得兩種
芒底
鎖機制
點都唔會擺喺後邊影響個蘋果logo
用邊部電話都係手指公關節最痛
國絲 唔好用慣屏字

係mon/螢幕
係唔係鋪頭?
上佢個網唔見有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞