[月經] iOS 集中討論區(204) 9月8凌晨迎新iPhone

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
應該會同X/XS max/XR新機嗰陣一樣
game畫面未就到M額而遮咗啲字
可以等developer update返
睇戲如果闊過16:9就真係解決唔到
檢討下自己
等developer update
例如 YouTube app 一直都唔fix個player
一直都唔理個額頭
18:9 Zoom out 又唔得
21+:9 Zoom in 或 out 都唔得

睇吓 14 Pro 縮細個 safe area 之後,YouTube 會唔會肯理
姐係碌5000 就廢左?
咁黎緊買兩部iphone 係咪都係red 好
邊張幾錢cap
用db card 得唔得?
經小屍同moneyhero 呢啲 拎giftcard 要俾幾多個人資料佢? 敏感資料真係唔敢 佢地應該得個br 就當係公司
backup 完兩邊eyeball check 對下有冇漏
相total 數 碌去上年某一日望下d 相有冇少到 應該ok
red 同HSBC VS 係咪一樣回贈?
唔肯定
佢係叫你用佢條link 連入去 信用卡度申請
我理解唔過佢手
申請完再填佢地既form入返你信用卡申請號碼
好似係咁
wakuwaku重要成日出唔足,要自己打去追數
都係個句,去信用卡post爬文啦
睇黎張red都係以不變應萬變
到時個i額真係一劃過又增加左我換14pro既吸引力
我兩萬幾張相+其他login apps一樣返屋企開wifi一陣就搞掂
點解今年好似咁少leak
9成apple watch 咁
Apple唔比兩套生物認證
果陣magic keyboard 出左touch id 版
諗住用係iPad pro 係唔work
Always on display今代有既話又多過賣點問題會唔會全系列都有
如果係咁就無咩驚喜wo

呢個技術又唔係新
我覺得佢應該整琢磨/讚研到唔同展示方式掛
我覺得apple 會有d 殺手鐧既
除左食多電冇咩特別
抬起著mon已經夠
唔少啦,都出晒啲資料同個樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞