[月經] iOS 集中討論區(204) 9月8凌晨迎新iPhone

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
走音
邊個知
我用所有嘢都係開盡機能, 當然係 set "5G On", 仲要 set 埋 “Allow More Data on 5G”, 100% 全開 Power!!!
咪係 真係低能 咁都可以問得出
如果知未來嘢
我都走去期期買六合彩,鬼得閒上連登聽人鳩up
今次好似有新粉紅色出
笑撚死,問一問個遠攝能力如何
幾個起哂鋼
因為iphone最廢係遠攝,問中個弱點嬲豬?
仲話討論?
問下黎緊新電話會改善幾多/大家覺得會改成點姐
幾個傻鳩做乜撚野
Ching
你被害妄想症?
新iphone
不如你答我成個連登有邊個有新iphone啦

你上邊係問遠攝如何啊嗎,係撚問改善幾多改成點
13開5G 出街半日
background聽網台 食咗50%電
咁你知唔知下期六合彩開咩?
聽網台即係一路燒 data, 點會唔食電
我用 12 Pro Max 咋, 不過長用 MagSafe Battery Pack, 用 Safari 係咁上網多, 一早出門口到放工粒 Pack 就用晒啲電, 部 iPhone 都仲有 7x - 8x% 電, 完全唔使另外差電, 算係咁啦
小學生玩捉字蝨?
如果我問會改善幾多改成點
幾個傻鳩咪又係咁覆 邊個知 ,問埋低能問題
係無人有新iphone啊
咁點解又會知有紫色,個m字額變感嘆號啊?
甚至乎再過多幾日有哂真機相,尺寸,spec啊?
唔比其他巴打係其他網站睇到關於遠攝既資料?
點撚同啊,電話已經整好哂
睇下有無人早啲流出spec 跟住有巴打搵到料再放上黎
好似上面,前個post啲巴打都係咁放上黎嫁啦
而六合彩係即時現場搞
幾個小學雞on99
咁我認真答你啦

好過iPhone 13 promax
過去十幾年啲人最著緊都係色,設計,notch.
人哋問黎問去都係外在嘢,咁喱啲有得leak有大概睇

鏡頭方面真係冇見過有人問,咁著緊內在嘢不如問埋logic board, chip, Taptic engine 會唔會有新設計新擺位
Hardware鬼有人答到你
吓?
你係apple做? 你點知呀?
係人都知apple 廢,就算硬件提升,都唔一定好左
係啊電話整好咗一定有好多料爆啫,
外國啲爆料大神都冇嘅資料竟然問連登仔

MacBook Pro有Notch都好似發佈會當日先有leak
所以我就唔問得?問一問要比你地屌?
你講果啲野 都可以拎出黎傾嫁
咩叫討論po? 咩都問咩都講嫁啦
我又唔係要model answer
笑撚死,駁唔到就負評,隨便
好似足球咁
c朗去踢德甲會如何
曼聯踢無峰陣會如何
係咪又好似你幾個傻鳩咁答, 邊個知,問低能問題?
仲好意思開所謂既討論po
以果幾個傻鳩既講法
部機一日未出,咁一日都唔洗講iphone14會係點啦
今年是咪會縮電 雙數機
iphone 14 pro係咪重過上年?
喇叭有冇提升?
個lightning會唔會轉usb 3.0?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞