[月經] iOS 集中討論區(204) 9月8凌晨迎新iPhone

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
今代都無咩破天荒功能 唔會難搶得去邊掛
睇會唔會轉鈦邊框輕啲
真係唔知
話曬有i頭又有新色
Pro無加價?
加量不加價
人仔價?
轉i額仲唔夠破天荒?
今年唔買錶喇
Apple Watch Series 8 Pro或採用新錶帶, 售價要賣到1000美元

在今年早些時候就有傳聞蘋果會推出一款有更堅固外殼的Apple Watch Pro,定位似乎還高於現在的不銹鋼版Apple Watch,新手錶將會有更寬大的錶盤,達到了47或48mm(目前大錶盤款為44mm),所以配備的錶帶也會更寬一些,這樣新手錶就與已有的錶帶都不通用了,不過相信蘋果並沒有改變錶帶的安裝鎖定設計,所謂的不兼容應該只是錶帶的大小不匹配而已,就像是把40mm的錶帶裝到44mm的Apple Watch上面。
個鏡頭算級已經有一大班人狗衝
而家年年換要補差唔多3000喎
都唔算一個功能
純粹外觀少少不同
13mini 5999
13 6799
14如果真係5999,即係13官方減價長賣
如果真係輕D我就轉pro max呀
我唔多信Apple會唔加mon size但唔加價
13mini 5999
13 6799
14如果真係5999,即係13官方減價長賣
我唔多信Apple會加mon size但唔加價
Around 200g 即上pro max
同今年差唔多就要pro 了
無14max 價目版:

13mini $5,199
14mini $5,999
14 $6,799
14 Pro $8,499
如果唔加價即係128有機會繼續賣
傳聞
14mini 5.4 改名14
14 6.1改名 14 Plus / 14 Max

所以14 = $5999
14 plus / max = $6799
其實都係,但係我因為有消費卷先換
尺寸唔變,名變
Eva紫?
唔係淨係改名啦
True
睇BOM,Mon好似係iPhone成本最高嘅採購零件soc代工都平過佢

應該14跟13價
14 Max跟13 Pro價/平13 Pro少少
Pro機由13 Pro / Pro Max 256gb價起
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞