[月經] iOS 集中討論區(204) 9月8凌晨迎新iPhone

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
有14mini + i 額先換
有14mini但用m額都唔換
直情無14mini就直接買13mini
你換先
我跟隊
我諗住strong hold部512GB 13 mini到收檔為止
玩咁大
但係真係要睇睇用唔用到個$2000 Gift card 先,雖然我已經退埋13 pro 個apple care
用唔到gc既話都唔知換唔換好
用到Gift card + 放埋部13 pro 應該都係補$1000 ; 但用唔到就真係要諗諗
用gift card買apple care+得唔得?
得,我上年搶13 pro 就係咁
想問下 如果想舊機加錢換新機 係咪首日開賣
個網都有trade in依個選擇揀
定係要事後先再拎部舊機去Apple賣
衣樣我唔太清楚,因為我12 pro 係在Carousell 賣

Add落cart前可以選擇trade in
入舊機s/n(定imei)落去會quote個價俾你
咁就好trade in可能賣平啲但唔使煩 一次過搞掂晒
感謝師兄解答
咁你買硬13mini
但Apple 個價當人水魚,所以我先出Carousell 放
咁到時格下價先
不過11 pro max 綠色64gb應該都唔會放得高價
我會登記咗trade in先
同時再睇下Carousell有冇人要
如果啲價真係太差先俾番apple
Carousell都好多收機佬/痴線佬
我對上個次就係放咗俾收機佬,但都多過apple 千幾蚊
我已經厭,而且周街撞
舊d既機個價可能唔差得遠,岩岩上一代個價就西到無輪
唔想要呢隻紫
唔知呢兩晚會唔會仲多一個beta
聽日b8,下星期rc
可能我想放個部舊機 好似回收價 同Caro價差100
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞