加拿大 Stream B OWP 討論區 (11)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
下面條list係唔洗理

你睇下最上 右面有無biometric no 就知有無收到
無啦啦入左黑洞,做左體來成3個星期都唔update
有無人試過webform ircc追進度
current status: your action is required
究竟係佢未睇定係我真係差佢野
你不如檢查一下你每份upload上去既野?
無問題呀,而且佢都無話我D documents 有問題
Your action is required 應該係未update medical 所以咪咁
做完左啦,我唔係做upfront, UMP話佢地會send report 俾ircc,我唔需要做任何野,有無錯
而且都無地方可以upload
會send但有無話send jor先
遲過你做medical 今日都update 左result 了
破產巴心理面積
8月9號ned左
所以你個medical應該入左黑洞 我個陣4日就pass左
琴日明明改左status ,兩個鐘後再又轉返your action is required,真擔心
會唔會係report 有咩問題/ 爭議位?
生癌?
中左愛滋?
屌,都唔知點算,唯有日日上黎叫春
你追多幾次人地都唔覆你啦
最後覺得煩就一野reject 埋仲衰
仲有時間
假如reject 咪再申請過
目前情況:收到biometric instruction letter, 之前交表個陣比左100+155CAD, 跟住交表流情最尾比錢。
宜家係咪都要比biometric fee? 但搵唔到位upload receipt. 已經上左VFS book咗期,如果無比錢係咪到時去到會比人叫走? 有無巴打試過 thanks
正路只需要交155 application fee + 85biometric fee ,無交85會出信叫你交咗先再出instruction letter
你無交85但係收到nstruction letter仲要book到,唔知你咩玩法
有冇ust ching整緊
想問用award letter申請得唔得
定係一定等攞到張cert先整到?
11月尾先至graduation ceremony想早啲整
有冇人已經申請緊PR
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞