突發 serco 終於上水澄清

567 回覆
858 Like 148 Dislike
為咗踩serco連條滿口大話嘅垃圾hy都幫得落
到底你個樣要豬成點先咁嬲爆爆呀
因為佢明顯私怨到出面 冇諗住掩飾
遲咗一個月出糧已經犯法啦
一個excel都整唔好
間間公司都係咁出糧架啦

MPF 唔識搞就大曬?
都係犯法架

貨不對版 你無買就收嗲啦打手
班人識做啦今次 呢個po頭幾個cm就屌前員工話兩邊都唔抵幫帶風吹 只想講作為客人其實公司內部唔太關事 但啲衫質地差啲試身圖又貨不對版就一定唔會揀你間鋪
關心員工 = 叫人一齊辭田

笑撚死 講撚到係同一時間發生

Hy班八婆喺度搞風搞雨 成群結黨玩是非 唔炒你要當你皇帝咁哄?
同埋佢地全部集中係屈返HY
人格謀殺返人轉頭
Serco惡行 乜都唔提/spin
hi錯正皮俾樓豬
問題依家追擊佢賣啲衫 你走去講人哋幫hy
講樣佢係靚架 唔靚都唔吸引我之前follow佢買佢啲劣質衫
咁咪去做kol做model比你哋幫毒撚打下飛機都實有市場
點解要咁黑心呃錢
唔回應又畀人話佢縮
Serco 最錯係請咗個癡線婆
幾時遲咗一個月?
如果犯法咁請問報警未?
快啦好嗎?

點解我要收嗲
唔係你班垃圾唔報海關得個講字收嗲係咪自己間野冇生意 覺得收ss皮你就有位上垃圾pr
有啲人就係想營造到大家係追擊serco個人而唔係追擊佢啲衫貨不對版
連坐法(叫辭職)單野 員工出嚟反駁下
唔講我都唔知hy 「成群結黨玩是非」

睇嚟你好熟間公司內部
呢個po變咗罵戰 唔洗繼續睇都得
Hy 都係似鳩噏多過爆大禍
Serco 啲狗公pr就係想咁咋嘛
Spin走佢賣劣質衫既重點
等人繼續比Serco呃
仲以為睇錯ac

Serco 咁多惡行
屈返HY
HY 係八婆嘅話 Serco都一撚樣
吓 有追post嘅人睇過無數次啦

係你班傻鳩Hy打手仲當執到寶咋
慳啲啦傻仔
你地識做啲 一早講qc撚有人理 個po撚爆得起咩 嗰17個post由頭到尾講八婆嘢人格謀殺

依家出嚟澄清返之前hy堆言論九成都係老吹嘅 就話qcqc呢

hy一早唔好咁低莊集中講qc咪算 又係要加插一堆八婆嘢又唔撚俾人反駁 一反駁就話咁qc呢。比起serco,朱巧盈同撐得佢落班八婆就真係乞人憎到仆街
如果Serco講既時間線唔係老作
比人炒左既凌晨仲咁好心執file
賠糧即炒個隻wor

一開始明明仲話login唔到改唔到野
炒左車又話份野係自己用
講真份野無論邊個起
工作上一齊用既 咁係屬於公司
唔係話個excel我砌出黎就係自己既

文件擺上cloud有得Restore
揾返個file同舊同事係咪蓄意破壞係兩件事
Hy 都唔係好人
Serco真係大話精,成篇野由頭到尾都唔覺得自己有錯咁,仲要講到自己咁幾咁正能量咁,d衫差係事實,無幫人供MPF,又遲出糧,如果真係間公司無問題唔會有員工出嚟針對你
知你為Serco做打手 追開post啦
成班傻鳩 繼續人格謀殺
成單野最記得就係serco啲衫係劣質貨就算佢真係韓國入口 但係啲試身圖原來係假嘅 背脊成身夾 咁我買完件衫係咪要背脊成身夾咁出街?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞