突發 serco 終於上水澄清

567 回覆
858 Like 148 Dislike
陰公 都唔知佢啲員工 除咗恆常工作之外
幫佢度咗幾多橋 寫咗幾多個字改咗幾多個版本
不過呢度有啲狗公幫佢諗晒方向點樣駁
佢都參考咗唔少嘅
癲到一次覆人兩次咁嬲嬲呀
俾人話我冇得屌女神 好嬲好嬲
學hy 鳩屈左先咪得
我夠無得屌你啦醜八怪啦
會唔會又好嬲? 仲有好嬲好嬲唔撚係拎黎玩架臭西港女
唔理係佢定HY岩
想澄清寫晒證據話然後表示自己會繼續努力咪得
無啦啦叫人唔好抱怨要make a change
然後賣慘”多謝所有傷害過我嘅人令我變得更強”
啲客真係會受落?我只係覺得Serco好煩
覆你三次都得啦臭西
你條臭撚唔係撐政府嘅咩 係咁叫人報海關
以為你藍嘅添啊 咁相信體制
你呢啲毒撚狗公 乜女都屌唔到㗎啦
唔使日日都好嬲好嬲喎
你講嘢真係好似Hy
最後仲要話 “依家心臟有啲弱”做結尾

繼續賣慘搏同情
好嬲好嬲都拎黎玩 你2019訓左?

信唔信體制一件事
你咁想佢收皮咪叫你報海關囉
你比人老強都唔撚報狗咩傻西
性格影響處事態度 serco太女強人
青咁有心玩泥漿摔角
唔講以為上左市 要對公眾股東交代
正解
啲衫質素仲衰過旺中,仲要無實體店兼賣貴幾倍
無追開依件事但 個員工有份提議咁又點落決定嗰個係你吖嘛老細,你俾佢通過咪啫係贊成咗囉

間舖頭係你嘅,出事個陣就話啲員工都有份都得嘅 好無說服力囉
大部份客應該唔係上ss網站睇新貨
而係碌ig同睇story
ss個ig出道歉聲明之後零動靜
生意一定好大影響

不過ig個聲明下面咁群情洶湧
扮見唔到再出新貨post實比人狙擊
所以先出個圖文並茂終極詳盡回應
叫做完咗單嘢先
再話試吓水溫
過多幾個星期應該就可以上返水了
所謂嘅出事唔係第三者屌佢 佢再屈落其他同事到
係有份提議既同事自己攞返出嚟屌 仲講到一早就覺得個政策有問題
撇開其實嘢唔講,今次都俾人發現佢啲衫原來質素咁差仲買佢啲嘢嘅人真係當交智商稅
係呀,我漏咗一句,
撐理據,屌HY嘅,
最後啲連登仔回應唔到,
就會話人做打手作結

因為屈人打手,都係唔洗用腦,唔洗成本,
連理據都唔洗,
主觀一句,serco啲打手係咁上下,

咁就ok了

好似樓豬你咁

唔睇理據,
自己嘅定立場先行,

上面話咩各人有各人唔鐘意serco 嘅point

你睇下出呢個post嘅人,
Post完serco回應,
一樣係話唔理了,屌質素

你可以睇真啲,有幾多屌質素嘅人,
早一個月係死屌咩六大問題

最後講唔掂先繼續屌質素

你用眼,用腦望下就知
依家個成本喺邊個度?,講錯一樣野,serco即時收皮,hy無本的
成班男人鬧人啲衫唔好著
個人唔buy呢種煽情同正能量
但好符合Serco人物性格
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞