突發 serco 終於上水澄清

567 回覆
858 Like 148 Dislike
嘩我睇完佢所謂嘅回應
根本全部就係人地嘅錯,一句道歉都冇呀
佢應該覺得自己一樣嘢都冇做錯到
諗住上水之後繼續開開心心呃豬妹錢

老實講買過你啲衫都知你啲衫品質點樣啦
有啲嘢真係呃唔到㗎
佢啲論點係抄波台account
連登->公海->連登系列

諗咗成個月都諗唔到點駁漏供mpf
冇任何回應就拆到炸彈咩
佢之前所謂嘅道歉根本唔係道歉,講真買過佢啲野都知質素差,洗兩洗起毛粒,啲褲著一次橡筋都斷埋,褲頭個扣啲線又易甩仲成日del人差評同一星,咁平均分實高架
佢成堆story避重就輕,貓窗紗呢?p走馬路條線呢?

呢排肯定少左生意啦,借啲意想出番黎繼續呃人
兩邊都唔抵幫
Agree
遲到搞珠都冇埋

係咁講雙黃線 人哋咪回應咗
仲要原來係hauying有份提議
https://natural-molybdenum-174.notion.site/hauying-P-etc-5395667f343c4389a4715c394a082705
連登仔真係好jeng

之前開post追住人屌咩六大問題,
要人一點點回應

而家人地回應完,
無視人地回應,

唔理了,我繼續屌佢質素問題

人地而家set無條件退現金,
連登仔: 我唔理了,太遲

人地mpf 兩年前出錯,承擔完責仼,同完當事人解決
連登仔: 我唔理了,你兩年前就係錯

笑死
人地覆咗啦傻仔
一定係少咗生意所以一定要上水
貪錢到
我希望佢啲整合唔好咁慘要佢啲同事通宵幫佢拼湊出黎啦 整完又可以繼續gogogo呃錢cap水了
ig shop買嘢預咗交智商稅啦 理得佢serco定fbable
所以唔會再買
乜冇人覺得serco似發洩多過澄清咩
覺 好似講到如果之後邊個再話我 就告邊個咁
啲暗瘡肥婆搵到位入仲唔比盡油狂屌
仲有5個人負評我

好彩原來有26個正常人
佢story其實唔算覆咗好多 但後面條link資訊量好大 可以睇埋先落定論我睇咗半個鐘先睇完條timeline 其他同事佢都有解釋但我未睇
條癲婆前期打得太好
serco搞太耐啦 啲人都唔想花生

不過明顯就係 條女不斷鳩吹啲野屈serco
佢真係似嗰種恐怖情人
打千字文 又冇啦啦發癲
呢種女人好難搞 serco要用好耐時間整合
但相信都冇乜人會睇晒 可惜啦

希望serco反cap成功啦
睇晒serco全部回應

發現好多嘢都係hauying 特登誤導人
將啲嘢扭曲晒嚟講 份人仲要好雙面人 其實係咪有人格分裂如果身邊有啲咁嘅人真係好心寒

如果淨係睇佢story真係會信晒佢
建議睇埋serco條link啲回應先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞