突發 serco 終於上水澄清

567 回覆
858 Like 148 Dislike
咪就係 佢自己公開Serco啲醜態就得?
而家比Hauying自己感受返個滋味
黑心老闆幾時可以收皮
你睇清楚我段野,我只係厭佢打得多字,請問邊到出現過厭佢打得少字想逃避責任既字眼
連登仔無腦追擊唔係第一日知
有同呢度d人嘈過就知咩料
瑜伽女死咗都比人追擊幾廿個po啦
所以基本上唔洗理
世界唔係淨係登連
呢度只係ecoing chamber黎
咁點解人地打多字 詳細啲回應大家嘅批評都有錯先連登仔好難服侍啊 detail啲覆就話扮在意咁你想佢點啫

連登仔仲唔send email比積金局告9 serco?
吖屌…唔記得金管局一早已經settle咗件事
Serco 班打手平時見老闆8pm send message 係咪直接ignore ? 定同老闆講已經放咗工,聽日先做,

Serco: 哎呀!唔好意思呀!我真係無心叫你即!刻!做! (= 0 =)""

係呀,打完卡放工又8pm R水吹?

530 離開office 定收工呀
你up 乜鳩呀serco
ching 你自己睇hauying story 啦
有曬whatsapp 紀錄
邊個老屈邊個?
你睇清楚我段野,我只係話佢煩膠,無話過佢詳細回應係錯
佢唔係扮在意,係真在意,所以先 500編story
都唔知邊個屈邊個
serco係人地收工後既時間叫人幫手做野,但係又貼人地每日準時5.30打卡收工黎話無OT
咩全唔全民,唔撚識就咪獻醜啦

不嬲都有渠道向政府表達意見
19年咪就係有得用正規途經果班垃圾怕得罪政府就yesyesyes 咁由d 野過
咪同serco 班員工一樣囉

遊行上街黑衫黑褲先叫人表達意見一齊討論呀?
3,4月果d 唔計呀?

用下腦啦
又嚟所有野人工包埋?
繼續助長呢d 港資閪公司
到最後都係係到煽情

扮慘搏同情 最慘個個就係佢

心臟咁弱既出完道歉聲明就算啦

但條氣又唔順 成個月就係砌堆字力證自己無錯

搞咁多野不如檢討下點解啲衫咁劣質仲好啦
做生意唔講貨品質素講咩?
佢同hy mk妹互屌關我咩事?
每個人著眼點都唔同
我淨係想啲妹豬咪撚再中伏
幾舊水買件垃圾衫
你班打手就淡化到願者上屌 完全唔講生意道德
咁冇咩好講

Btw 你唔係打手? 辛苦你喎冇錢收吠足成個po
你覺得劣質咋嘛
上得架既都係工作室同事想著想買架!
件件佢都咁講架啦

:靚到要包色自留!!
:工作室女孩一見到就驚嘆了! !

吹到真係好吸引呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞