突發 serco 終於上水澄清

567 回覆
858 Like 148 Dislike
佢已經做緊hy屈人開咗8粒鐘會
佢就屈人篇嘢係成個團隊排
我都好想好似hauying咁遇到肯同員工咁多嗲嘅老闆,可惜無
但依照hauying咁直爽嘅人設

就算唔直接屌都會反映下比老細聽掛
呢個聲明係咪無得留cm?肯定嘅係一開留言就會見到啲正能量cm支持serco 呢啲kol一貫做法
將啲貓帶左返屋企 但屋企都係冇裝窗網 剩係得窗鎖
Btw啲厹依然係人身攻擊 話人肥婆話人豬閪 原來serco fans就係啲咁嘅質素
裝左窗網仲點睇海景
琴晚有個反Serco 嘅,佢自己都話 肥西八婆正死港女

咁呢啲又點計
貼人私人柒相就唔人身攻擊?
老屈咁多樣野又無事?
仲有撐下就叫狗公 咁你都係紅字HY狗公啦
人地養到啲貓安安全全咁大隻,咁都可以搵位入
我識好多人,私樓露台完全無仼何處理,
得對露台趟門有鎖,
但一出露台又要開趟門。

咁呢班友又點算
又spin啦又spin啦
屌緊d衫貨不對版
總有d on9仔幫手轉移視線
咁友質素係咁上下
立場行先,
講其他一直比人亂指控嘅理據
就會話你spin走啲貨有問題

從來無否認有人覺得佢啲貨有問題

只係有幾多妹豬真係覺得比人昆咗買垃圾
又有幾多回頭客,
又有幾多一次就決定唔買

呢啲數據,人地後台一睇就自己知咩事

然後有啲人好正義咁話驚啲妹豬比人做水魚

我買一件200蚊垃圾,咪以後唔再問lol
全部igshop都係咁㗎啦

扮到好L正義為妹豬
無視自己曾經屈人咩六大問題
Ig shop係咁嫁啦,
質素差下次咪唔買野,市場就係咁

人地幾個月加到23k,之後Hea做都係事實

憑咩就話人spin
再碌落啲原來成個po都係啲block user嚟
真係
咁你想人點樣回應打多字又屌打少字又話人逃避責任 hea覆
絲打另一個post留左同一句野
唔覺 佢比左好多實質證據
利申:有份狂屌購物金,依家肯退現金,以事論事佢改善左問題
佢有曬del file既log其實實係可以
呢間野發生咗乜事
假貨定淘寶
佢有講到quality差嘅話有7日退款㗎喎我一路唔明你哋點解屌佢quality差 你唔鍾意咪退囉
兩樣都無
之前比個變態員工屈完
而家Ig shop 照哂證據,
就比人屌貨不對版
原來一路講serco十幾宗罪 臨尾qc先係重點
你條八婆講完出嚟有冇笑
絲打呢啲先正路,
伏完,
唔啱咪死都唔再幫襯,
啲人盲屌做咩
TLDR依家先黎解釋
反正都唔會再幫襯
Hy真係好撚恐怖
P走雙黃線Hy提出 p相p到有色差Hy做
Hy 後黎認左但輕描淡寫
同意佢啲衫性價比好低但Hy講既野好好明顯係誇大左同埋有心詆毁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞