突發 serco 終於上水澄清

567 回覆
858 Like 148 Dislike
咁都叫撐唔撐?
屌你如果公司有同事幫我屌鳩老細
不知幾撚爽
我又唔洗自己出樣出名
又可以keep 住攞料屌柒d 閪老闆

你serco 係做得好,有撚位俾人狂入?
打手躝啦
疑點利益歸於被告
臨走幾日執返整齊d working 返,整合返俾下手唔得?
係咪交完信淨係可以鳩坐,乜都唔做?

同埋,我記得之前有話serco 最後咪又係搵得返個file
學埋中共嘅野
人格謀殺

成班員工驚無咗份工
咪落嚟努力做打手
屌佢老母
有心放咪cap 幾張圖出黎對質吓囉

仲要人地講明係自己working file
根本唔係final 交出黎果份
你理閪得人點整姐
心水清 佢啲打手係咁上下lv
老闆咁講有得拒絕咩??
Serco整得依樣野都仆街啦
唔講件事都沉左底
而家自己又了返岀黎講係做乜撚
八婆收皮啦
要好似Hy咁屈 有乜人冇位入
關心員工就變情緒勒索
有肚腩都比你擺上網
臭閪做打手做到你咁都幾失敗
連Hy呢啲死八婆都撐
收撚皮啦
咁講下貓窗 MPF 拖糧 貨不對板
Serco 自己仆街 仲人格謀殺返人
呢樣野係成班員工一齊討論出嚟(姐係包括hy自已本人)而且係連serco佢哋自己遲到都照罰

後來有人反映覺得有壓力就取消埋
其實已經講咗成個幾月
答過無數次
因為Serco道完歉之後唔忿氣 想上返水搣甩啲污點
今天的我打倒昨日道歉的我 繼續做完美女神
重點係 唔咁樣點樣繼續呃妹豬水
本身單野都靜咗 而家又突然上水回應 睇嚟啲生意真係差咗好多
呢個po好撚多serco fans
算吧啦

點澄清個朵都臭晒

賣劣質貨賣到咁貴已經夠仆街
朱巧盈打成大堆嘢屈鳩完人 人地整合好有哂證據出嚟澄清返都要俾你攻擊

你主人俾人踢爆哂講大話啦 仲死撐
點解hauying留意到貓窗呢個問題唔即刻講出嚟 兩年後先講當佢都係緊張啲貓
好撚低質啊你
關心員工 = 叫人一齊辭職
依樣野又唔澄清下
我淨係知你班打手
同中共一樣 人格謀殺返HY

但Serco啲惡行你咪反駁唔到
講嚟講去都係得HY 仆街
有冇其他point 姐?
啲員工係咪驚生意太差 驚失業
星期六都要做0.5
你躝返去Serco ig到打飛機啦死毒撚
上面班有人幫serco講好說話囉 而家知佢啲衫質素咁差真係唔會買
其實佢個樣真係靚 咪出黎做kol囉
好心唔好再開間黑店呃人錢
貓窗

SS公司有間貓屋
裏面根本就唔會開窗
有隻貓會趁人開門衝出嚟
後來帶返晒啲貓返屋企養

Mpf同拖糧

所謂拖糧其實都喺法定時間內出到
係當時計數複雜所以遲幾日
後來引入system就冇再發生
Mpf係佢on9唔識搞
但後尾都供返好
同樣係法律責任上冇問題
講撚到佢特登唔幫員工交

貨不對板

關我撚事我又冇買
你覺得唔gur嘅支持報海關
話佢啲宣傳相有p圖我淨係想笑
連m記出個包都執到靚靚仔仔啦
你搵到一間唔執相嘅ig shop再同我講
同埋真係覺得唔好嘅咪唔好買/退貨/報海關 做生意出嚟佢自己嘅信譽自己會負返責任 呢一串post落嚟都有絲打出嚟話質素ok冇問題 各有各講我撚知你哋邊邊啱
解決提出問題嘅人
Serco 唔裝貓窗
你話返HY?
今鋪覺得大多數係女人攻擊 mpf先搞笑兩年前嘅嘢 搞掂完 罰埋錢 仲覺得有問題
Serco覺得自己啱做咩唔開放留言?
又要澄清又要淆
驚死啲妹豬知晒佢啲衰嘢咁
我講緊點解佢唔直接同serco講你唔好咁激動先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞