突發 serco 終於上水澄清

567 回覆
858 Like 148 Dislike
我知呀 有p圖+用哈哈鏡(好似)仲影到mungyu夾住條腰呀嘛
我係話緊上面ching講佢用人格知名度呃妹妹仔有啲倒轉咗姐講真好多妹妹仔都係因為佢出名先買嫁啦,你情我願嘅買賣呢樣真係何來呃
佢就係啲上身圖呃人
啲參考身高體重完全冇價值
擺明係靠夾同角度
男人買女人衫 gay都唔好咁大聲講呀 圖又冇 係咪要搵老母
你話「你話佢p靚啲p瘦啲上身圖就話呃消費者姐」呀嘛

宜家件衫著上個身度個cutting個根本就唔係咁
本身你啲相影到件衫顯瘦 宜家買到返黎變左鬆身
出到黎同你講p瘦啲既效果根本一樣

咁都唔係呃消費者咩
可能我講得唔好 我嘅意思係「你話佢p靚啲p瘦啲上身圖呢樣就真係呃消費者喇」
我之前有追post,係知道ss p得好勁
米5 mungyu都影到米7
嗰張好印象深刻,因為太誇張
你有冇睇回應
衫料差 做買賣呢啲冇人逼你買 有咩問題
你唔買咪得
應該咁講 雖然買家有權選擇唔買 但係佢作為賣家
當你啲model相同size reference 都唔係真實反映個size嘅時候 其實算係欺騙班潛在消費者

所以有得揀都係揀有得睇實物嘅鋪比較安心

Btw 我明QC總會有一兩次有缺陷嘅貨未必即時留意到 但係ss 係個網穿咗個大咕窿比啲魚走
可以退 網購唔係預左會有呢啲㗎咩
人地做生意唔係做慈善

所以冇得退個啲一律唔好買
Story講話暫時close
你都幾仆街
有哂立場偏哂面又扮中肯
hauying講既八卦有一半係屈Serco同根本無道德上既立足點
仲未計佢自己做過既古惑野
del公司file之類
Serco大可以報警拉佢
你都可以講到得Serco錯
邊個嚴重d呀?
過左一排班hy打手又出返晒黎
又想柒多次?
作為賣衫ig shop佢最應該同客戶道歉嘅係呢一點欺騙消費者
明明影到曬夾住件衫嚟影 但回應一句都冇提到
仲話評分有4.4分喎 裁判球證都係佢嘅人 鍾意點講都得架啦
成世唔上水咩
講得岩
Hy都係臭西八婆黎
好想俾正皮,但係仲係p牌做唔到,唯有留個comment
咁問心 你出呢啲reference 懶有客觀數字可以參考做咩
你唔係老實比人參考唔洗整咁多嘢啦

但宜家睇完你有哂咁多個model既參考然後比你fake臭
一句話可以退購物金wor 唔gur就唔好上網買野 搞掂
Ching我都係想提翻刪file嗰個前同事唔係hauying,係佢介紹入去做嘅frd

Btw講真serco犯咗經營嘅過失係真,無得兜(嚴唔嚴重見仁見智)
但hy做咁多嘢搞分化又老屈又盛,我都唔覺得係一個正常員工應做嘅事啦
最仆街係比人踢爆當初有份幫老細p靚圖,有份提出p雙黃線,咩遲到攪珠佢自己都有份贊成etc
待遇明明已經好好,以前同老細仲有講有笑,而家仲可以扮晒受害者,真係好噁心
如果現實職場上遇到呢啲人真係會好反感
無生意就提返起單野

提完就閂留言

然後繼續賣劣質衫

不過深信生意一定無之前咁好
啱啱先睇完條timeline除咗痴線唔知講咩
八婆見得多,但咁癲真係第一次見
回應已經戇鳩
連登仔邊位 洗撚理咩
佢同sunny都係咁
一回應連登已經錯
hy話有十六個人出嚟指證 想知到依家仲有冇人信佢

十六個Hauying
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞