突發 serco 終於上水澄清

567 回覆
858 Like 148 Dislike
你貼張稅單出黎收我哋皮啦不如
係咪大話講100次就會變真話
ching 勁到老屈都唔洗貼source 直接人格謀殺算
Hy post咗證據喎
可能Serco同柬埔寨果啲公司一樣
要一換一hybb好撚慘
屈ss逃稅都唔係暗示咁簡單
之後重出咗條story逼人回應話逃稅絕對係真
柒撚到
仲要屎忽到成日話唔回應唔回應,點知隔一陣又喺ig話我呢條氣點都唔順架啦
但提出嘅證據好大部分都係佢同啲「前員工」嘅圍爐group對話
先唔講serco qc經營店鋪嘅手法係唔係有待商確,但hy同佢地前員工口不對心,玩人格謀殺都好有問題
建議大家罵戰前真係睇曬雙方嘅證詞,證據先落定論
story咪講左
唔再幫襯固然係解決方法
但都冇覺得屌佢貨不對辦有咩問題

我喺ss買完衫中過伏
再見到佢每次ootd mungyu米五影到米七
有條褲 明明睇平舖尺寸 mungyu著一定鬆
結果影出嚟唔洗belt又good fit
真係會嬲
上身圖都唔準確 咁你影嚟做乜
唔係人人睇ss啲相都係為咗睇女

我自己覺得同購物體驗無關嘅都係花生
SS最令我失望同嬲係啲上身圖
前面啲post我都有留言屌 因為比佢呃過唔忿氣
qc差係抵屌 但hy條八婆帶風向老屈抹黑 然後成班酸閪癲到亂咁起人底 最後炒哂車先係Serco反cup又有咁多人撐既原因何況而家都成功令到Serco肯退cash 已經達到你當初既目標啦 經一事長一智啦仲撐hy為咩呢
冇la, 專反靚女
同意
如果佢當普通貨咁賣就好仆街
但瑕疵品佢有影曬出嚟 都冇呃人買
是旦啦上ig shop買衫嗰啲都去驗腦啦
咁絲打集中講返qc都幾好
依到有唔小一邊講八婆嘢 一炒車就spin走講qc 講講下又忍唔到把口講返八婆嘢
咪臭系
唔通超級市場啲野食就過期
低價促銷又要屌人買啲野就過期?
笑死
佢話係就係?
我都買過ss啲嘢 買過一次就冇再買
貨嘅問題大家一直都有眼見啦 咁大把人都決定唔會再買/知啲質素唔掂
咪focus翻喺佢俾人數臭嗰幾宗罪
講呢啲都俾人話有心spin
其實如果你真係有入去睇過既話 唔會講得出係靚女
佢遮曬d名架喎 你點睇到全部改動都係同一個人?
一開始HY話佢個FD無DEL SERCO話有LOG
HY先改口話個FD係DEL左自己幫公司整既野
然後SERCO真係出LOG啦 又話你點肯定
滿口大話你都仲撐得落
你究竟有冇睇佢個最新回應?
依家開始所有貨都有14天退換貨
可以退「現金」,明?
完全同意,條女其實以為自己係邊個
係咪唔識去ig追po?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞