突發 serco 終於上水澄清

567 回覆
858 Like 148 Dislike
仲要都有喺馬路影相
咁正義點解唔追擊埋自己朋友犯法
求其碌 但碌到去2021年1月
但其本上每個月得一兩日
冇degree放5:30pm放星期六日
人工有成2萬3
唔怪得介紹自己好朋友入去做
果然係閪公司
而家比退就唔比屌?
好大嘅官威
比退又點先 有質素問題係事實
入big4 年年加一皮,仲大把女添
攞嚟講
hy 拎曬證據cap 圖wor
得hy 同個frd?
明明成10幾人
班撚屌serco打手D 諗法係咁弱智,體諒吓

可以退現金 = 高價賣垃圾無問題
取消遲到罰錢制度 = Serco 好好人
人地講左u grad喎
仲要包埋網站寫code
我入唔到對唔住
入到幾年加一倍我已經覺好好
賣幾錢都要屌,巿場話事,mark得高咪冇人買囉,d衫全部都係垃圾,但可以做到咁大,請咁多人,巿場話左俾你聽,冇回頭客你估到做到呢個size咩
你梗係冇本事啦
你以為你s咩
同埋明買明賣 洗你可憐?
講到周街傻豬咁好搵,幾時到你開翻間?
designer 一萬變兩萬
先唔講個價有幾賤
幾年先加一倍已經覺好,咁你就真係"收皮啦"
係呀係呀,做到就唔洗無啦啦又"澄清" 又刪留言啦
咪就係因為個垃圾hy一開頭老屈佢主動寫信去新公司 平時又要員工洗廁所 又要唔理反對整個攪珠罰遲到嘅人 keep住一路拖糧 壓價 唔愛錫啲貓攪到佢地周身屎 仲要屈人del公司文件

聽佢把八婆口以為serco真係咁撚閪 再加埋你班冇獨立思考嘅垃圾跟風屌囉 仲好意思問點解要澄清
事實就係咁撚閪囉

你班狗公打手盲撚咗扮睇唔到就躝啦
你咪HY 打手囉
套用返你地成日鳩UP果句
你幫完HY咪又係無得屌
半年加一倍喎ching
ching做邊行,咁重奴性
除非有著數,收咗工真係理得佢,有咩第二日再講
返工時間,未食完早餐、心情唔好、收工前一個鐘,有新嘢做都唔會理
何況收咗工,必定有電腦喺身邊可以即做?
老細呢啲嘢講嘢唔會睇時間,諗到就講咗先
等到返工時間講,佢哋金魚腦都唔記得咗啦
一順佢意一次,之後就當次次都即叫即有
咁趕就叫佢自己做啦
又鳩up
寫code
入Serco做果陣城大asso畢業咋
你條八婆又講大話抹黑
quote 錯?
你不如追下po先

Serco 班打手平時見老闆8pm send message 係咪直接ignore ? 定同老闆講已經放咗工,聽日先做

睇到依到你確實係奴性重
笑撚到仆街 ching冇常識?
已經唔想再理件事 總之唔會再買 唔會再睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞