[歡迎加入傳曼聯] 曼聯終極FF轉會窗已完暨曼迷PTSD吹水區 [1862]

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
即係想買?
Gogogo
ok,i serious

i say ,y u laugh me??

y u laugh laughlaughlaughlaughlaughlaughlaughlaughlaugh

i no like you,

i give bam then you happy

u happy becoue u is son of the bitch

u want 1on1? i serious

u come KT find me,but i afraid u no come 1on1 with me

u give me your name,i find ppl ^^

or u say sorry to me,or you DIE

ps. i do gym and i know thai hand
快買多幾件
明明迪莊轉眼變成麥湯
FreDJ
黑碧最大問題係成日無啦啦on99跌
上場對曼都有 無人迫既情況下自己失平衡

好記得以前有幾次單刀仆街
佢加派飯會睇到人都癲 一個沖人堆一個單刀仆街
曼d球探唔識買人 不如跟fifa ut買人算啦 去法甲執兩件中場 好過買隻麻煩拉狗

seko fofana
caqueret
搵返呢班人對而家隊曼隨時可以贏
因為無錢囉
你以為真係有200m買人?
呢D真係唔好見人打得好就9衝
冇左套form黑碧重廢過女人達

DDG

拜山王 是撚但x2 盲

hehe 小豬

J仔 Kagawa Nani

坦蛇之夢幻陣容

加拿 King 辛祖

. 大力巨

FDJ Rabiot

馬拉 龜 矮馬 大碌

. DDG
幾時下海
回購我做後備前鋒未
坦直接開FM揀卒算啦
我韋碧克降臨
好大隻
史杜列治個樣
Veronique Rabiot is waiting to see if AS Monaco progress in tonight's Champions League qualifier against PSV before engaging in further talks with #mufc. Monaco also want Adrien Rabiot #mulive [
@alex_crook]

有冇人今晚支持摩納哥入歐聯
到時拉可以過去
Gakpo 又可以過黎
正價八舊, 見係曼迷出夠一千過夜

不能再多了
好似幾好砌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞