[歡迎加入傳曼聯] 曼聯終極FF轉會窗已完暨曼迷PTSD吹水區 [1862]

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
達洛係有進步,咁係因為佢之前實在太閪,閪到一個青年軍咁,基數咁撚低,有進步都會覺得好大好明顯啦

就算佢進步咗,佢依家離合格線,即係有足夠實力打正選都仲差好遠
佢一除衫見到勁撚多脂肪
就好似AWB,因為AWB既進攻真係太閪,如果佢突然進化到識underlap overlap,識內切做波大家都會睇到哇哇聲同開心死一樣
大碌不嬲防守垃圾 係腳下功夫好過awb先有得出
Gakpo會好得過當年Memphis?
Memphis都踢唔掂
又送錢比荷甲洗
其實達洛佢只不過係贏AWB係贏進攻意識,識得under lap, overlap,識內切做波有打inverted wingback既潛力(但佢做呢啲野離做得好仲有好大既進步空間)

佢果啲防守閪起上黎真係垃圾級
福2.0
我好似記得佢訪問話自己唔係肥
而係朗尼果隻bulk
Sir Jim Ratcliffe同佢係咩partner
咁撚似啲港女比人笑鳩佢肥就講話自己唔係肥,係骨架大
輪換吓囉

麥湯連睇袋都驚佢走漏人
半隊曼都冇啦你用top 6黎計既話
睇梳仲撚嘔血
根本梅狗就廢
白禮頓你估真係靠哂potter咩
佢地之前都有dan ashworth 而家去左鈕
我地rebuild就搵個新手上路既梅毒
啱啦,佢同狂燥可以互屌,有返啲魔性
梅狗咪又係木狗契弟
有時真係想調低自己要求去等自己睇得舒服啲,但望到班撚樣出幾錢人工時真係過唔到自己果關
啲營養師唔知去晒邊,點借容許自己球員咁肥
以前盧卡古又係
Mirror
AWB練唔到架啦,而家連中下遊既閘都識進攻,好難賣走佢。學雲格所學,一個球員既波底18歲左右就會成型,之後練既都係戰術意識,身體質素。所以盧卡古練極FIRST TOUCH都係咁差。
消息指,由於兩會關係密切,貝拿度施華又同意大幅降低薪金,特別在加盟的第一個球季,所以雙方最終達成協議,轉會金額遠低於當初外傳的一億歐羅,B施華正式結束五年英超生涯,實現童年的巴塞夢。
唔明點解上年前年開季樂觀到話人腳可以爭冠
曼聯之前仲停留係練個人技術同埋身體質素而唔係戰術層面同細節
好撚提子55m就買到top tier中場中
仲記得個柒頭中醫開季贏咗頭果一兩場之後話有機爭冠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞