[歡迎加入傳曼聯] 曼聯終極FF轉會窗已完暨曼迷PTSD吹水區 [1862]

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
美羊都出埋
如果要荷蘭翼的話寧願要DANJAMA,技術突破過人勁過GAKPO好多。之前踢過英超時踢得幾好,上季對曼聯,拜利同利記都好有威脅,對曼聯個場直頭對住DALOT撚狗咁撚
拉狗西係球場外姐 既然都90%簽返黎 討論下場內

雖然佢場內一定唔會廢過麥 但有得揀就最好唔好簽啦 d麻煩高薪友 遲d又走唔甩
唔止場外西

佢而家踢波都已經好差,仲會屌隊友
都係果句 一千幾百萬簽到返黎 仲想點

唔啱用擺係到都唔肉痛啦
個個對dalot都撚狗咁撚架啦
馬拉 艾力神 L馬 都係靠坦克既人脈簽番黎
究竟成個board 依3個月做過咩黎
唔岩用 到時d曼迷又屌panic buy無好野 曬撚曬d錢
拉比奧特擺喺到唔用,佢老母就又發作ga la
你覺得過氣咋,啲疤應該仲覺得佢哋係如日中天,係食物鏈既最高層
Psv有無防中 買撚埋算
https://youtu.be/g8UULIK7eEM

DALOT成條傻仔咁

不過佢對拜利同利記個場係左路都好有威脅,之前都有新聞傳過曼聯,唔知點解而家無哂消息
office好催眠
唔係荷甲 一早已經screen走左
如果佢老母同埋拉狗一齊發作,佢母子做成既破壞一定遠比呢千鳩幾萬加人工高
排佢係般奴大力臣前面先出場?
有 sangare
真係唔撚明一個閘位球員啲防守點解可以咁撚屎
但佢進攻既技術又唔係好到可以打翼
腥咖喱 好似之前都有傳過
但話坦蛇唔鍾意用黑鳩防中嗎

而家真係要問下坦蛇想用mctom多d
定黑鳩防中多d
睇野唔好淨係睇表面果浸
呢種球員更衣室toxic 嚟
即係咁,如果佢係咁撚抵屌同正既點解祖雲達斯想貼錢送佢走都無人要
事實上係喎
你睇利雲 B華 kounde 拉芬拿呢d 都照reject哂其他球會仆到去
fdj情願減一半人工都要留
有冇人覺得Shaw overweight 得好緊要,我唔知係唔係我唔識分大隻定肥
佢搶到正選都只係後備果個AWB仲廢,真係睇曼聯睇到PTSD,成個轉會窗都唔攪攪右閘位
簽曬成隊當打正選 曼就
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞