[歡迎加入傳曼聯] 曼聯終極FF轉會窗已完暨曼迷PTSD吹水區 [1862]

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
得呢度吹奏
同埋嗰班人成日叫回家

明明就未夠班
誰能迫我~屈我辱我
前季係皇蘇都keep 住叫主力,立足到頂級聯賽嫁wo
2年之間爭咁遠?
唔簽其他球員就等於一定要繼續用麥湯?
個撚樣屌完又陰啲陰啲返入黎
面皮厚撚過吉子
我依家先發現原來吉子都幾可愛
都幾on9想打歐聯咪去車狗囉
唔減薪留隊 遲啲一定有巴狗迷場場屌柒佢
Manchester United have agreed a £15million deal for Juventus' Adrien Rabiot
The Serie A side will not be sad to see the midfielder leave after three poor years
Rabiot has become a technical, tactical and financial problem for Juve managers
His presence on the pitch is noted for his thick hair rather than his performances
It is fair to say that Juventus will not be sad to see Adrien Rabiot leave should his move to Manchester United go through.

The Red Devils have agreed a £15million deal for the midfielder and while personal terms still need to be negotiated with his agent and mother, the transfer is expected to be completed in the coming days.

拉比奧一頭迷人性感長髮比起他球場上的表現更惹人注目
簽gakpo我唔會屌 鋒線唔夠人 左翼災難級
23歲算後生 35m唔算太貴 點都叫荷甲mvp
呢啲起碼係正常啲既signings
疤冇出足過糧俾佢仲要告返佢轉頭喎
咁樣走咪即係助長佢地亂買人唔出糧
熱狗個光頭佬一肯做野勁到…..可摸耳請佢
咩道理,點解要自己走幫呢隊西波?有錢買人冇錢出糧?
咁不如放返sancho係左邊 簽左腳右翼好過
而家搞到咁
真心想知點收科
仲有幾日就註冊
一開始咪諗住買antony
巴丐養哂兩隊
繼續唔出糧
明明開頭講左幾年無右翼
辛又不嬲踢開右翼
而家無啦啦叫人踢左翼做乜鳩
疤呢鋪玩大左
今年叫80m
最快都下季先再追
但你同球會反晒面,重留係到會好過咩??重要好多球迷係盲撐球會,佢份約重要去到2026
你咁想唔俾人入來不如叫連狗加個功能鎖區喇
咁希望下年前4,坦蛇可以簽迪莊
簽左既未註唔到冊一齊坐看台都幾好笑
會唔會係曼聯啲青訓太辣殺

垃圾都算,仲要霸幾年正選位,幾任教練都唔敢郁佢
點解你會覺得我講緊你

定你自己都覺得自己嘔心

利申社會實驗成功
無疤撚有人睇西甲咩
我諗而家疤都未驚過 最多咪照reg上年既人腳踢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞